Sutta ei suojella tappamalla

Kommentoitu viesti

monttuun vaan

#27 juujuuu

25.02.2015 06:53

Minun mielestä sudet vois vähentää alle 100 yksilöön suomesta, se ei ole mikään uhanalainen lajo jos naapurimaassa niitä on kymmeniä tuhansia. Susisuojelijathan voivat aina muuttaa venäjälle, jos susia haluavat elämäänsä.

Miten ne sudet muuten teijän elämään vaikuttaa, jotka asutte kehä kolmosen sisäpuolella? Miksi ette suojele muita eläimiä? Mikä tekee sudesta niin erikoisen?

 

Mielestäni niiden ihmisten kuuluu päättää tästä asiasta, jotka susialueella asuvat! Ei minkää hihhuleiden, jotka eivät ole ikinä nähneet sutta. Kertokaapa susisuojelijat oletteko oikeasti nähneet susia ja missä?

 

 

 

Vastaukset


Vieras

#28 Re: juujuuu

2015-02-25 07:25:50

#27: monttuun vaan - juujuuu 

 Vielä kerran. Vaikka naapurimaassa olisi miljoona sutta, meidän susikannallemme sillä ei ole hemmetinkään merkitystä.

Suomen susi on erittäin uhanalainen ja jos se häviää salametsästyksen ja luvallisen metsästyksen vuoksi, olemme tehneet luonnolle vahingon josta se ei toivu. Lisäksi susien sukupuuttoon tappaminen on varkaus, silloin varastetaan tulevaisuudelta erittäin tärkeä osa luonnon monimuotoisuutta, meiltä kaikilta, ei suinkaan vain muutamalta liipasinhullulta pikku sarjamurhaajalta.

Susi kuuluu suomen luontoon huippupetona. Ihminen ei ole oikeutettu päättämään suden olemassaolon oikeutuksesta yhtä vähän kun toisen ihmisen oikeudesta elää.