Taidepoliittisen asiantuntijaryhmän hallitusohjelmatavoitteet

Kommentoitu viesti

Markku Laitinen

#40 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Adressin laatijoille ja allekirjoittajille tiedoksi!

22.03.2015 22:38

#39: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Adressin laatijoille ja allekirjoittajille tiedoksi! 

 Aivan on kaikkien taiteilijoiden onni, että heillä on juuri minunlaiseni Ihmis- ja Perusoikeuksien puolestapuhuja. Huippulahjakas joka uskaltaa laittaa itsensä peliin näiden oikeuksien puolesta, huippuosaaja jonka kanssa nämä virallisten piirien Ihmisoikeusrikolliset taiteilijat eivät kykene kilpailemaan teostensa tai niiden ideoiden kanssa. Näin jokainen normaali ihminen näkee miten yksi huippulahjakas taistelee virallisia lastentason taiteilijoita vastaan ennennäkemättömällä rohkeudellaan kirjoittamalla omalla nimellään.

Samoin nämä normaalit ihmiset näkevät miten nämä viralliset Ihmisoikeusrikolliset taiteilijat kirjoittelevat nimimerkkiensä suojasta, uskaltamatta laittaa itseään peliin omien mielipiteidensä taakse, jotteivat paljastaisi itseään ja teostensa laatua. Koska jos he kirjoittaisivat omilla nimillään, olisi kaikkien hyvin helppo verrata millä lihaksilla siellä pullistellaan ja silloin huomattaisiin se valtava ero huippulahjakkaan ja lastentason taiteilijan välillä.

Tokihan kaikki normaalit ihmiset tietävät että se kuka kirjoittelee nimimerkin suojasta, sillä on jotain salattavaa. Ja se salattava asia on juuri teosten ja lahjakkuuden laatu. Varsinkin jos kirjoittelee nimimerkin suojasta mustamaalaten sellaista joka kirjoittaa omalla nimellään. Tällaista on peli taidealalla, alan suurimpia lahjakkuuksia vastaan, näiden virallisten lastentason taiteilijoiden puolelta.

Vastaukset

Adressit.com- käyttäjä

#41 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Adressin laatijoille ja allekirjoittajille tiedoksi!

2015-03-23 05:01:41

#40: Markku Laitinen - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Adressin laatijoille ja allekirjoittajille tiedoksi! 

 Voi Markku, se ole juuri sinä itse joka mustamaalaat täällä itseäsi ja vielä omalla nimelläsi! Eikä kysymys ole kenenkään teosten laadusta!  Kukaan ei ole täällä esitellyt teoksiaan....et edes sinä!  Lahjakkuudesta...ja varsinkin sinun lahjakkuudesta kyllä jokainen lukija täällä osaa tehdä omat johtopäätöksensä kun lukee näitä kirjoituksia täällä. En halua lisätä painolastiasi kertomalla siitä omaa mielipidettäni.

Sinä olet itse kääntänyt puheenaiheen itseesi joka selvinnee sinullekin kun vain viitsit selailla näitä viestejä taaksepäin. 
Vielä kerran, tässä ei ole kysymys sinusta, ei sinun- eikä kenenkään taiteen laadusta vaan keskustellaan kyseisestä adressista, joten jos sinulla on tarkoitus jatkaa osallistumista keskusteluihin niin jättäisit ainakin tuon itsesi ympärillä pyörimisen ja ryhdy kirjoittamaan asiaa!  Ja Markku hyvä, täällä on jokaisen kirjoittajan lupa kirjoitta nimimerkillä tai ilman, joten jättäisit jo tuonkin puheenaiheen!