Tuen Ahmoon koulun säilyttämistä!

Kommentoitu viesti

Lapset ovat paras sijoitus.

#87 Kallista keskittämistä! Sekä henkisesti että taloudellisesti.

27.04.2015 16:57

Vihdissä yrittivät lopettaa 5 lähikoulua. Perusteluina säästöt. Kukaan ei ole vielä tähän päivään mennessä jälkikäteen pystynyt osoittamaan saatuja säästöjä koulujen keskittämisestä. Vihdin kunnanjohtaja eräässä kokouksessa totesi: "ei tässä ole kyse säästöistä, vaan poliittisesta päätöksestä". Samat puolueet ajavat keskittämistä vaikka väkisin. Vihdin k.johtaja oli tilannut 30000 eurolla monilta osin virheellisen selvityksen saatavista säästöistä. Samainen selvitys meni loppuun asti päättäjille, vaikka jopa selvityksen tekijä myönsi virheet. Päätös siis tehtiin suurelta osin pelkän virheellisen selvityksen pohjalta. Onneksi osa päättäjistä oli tutustunut aiheeseen paremmin ja koulut selvisivät. Hyvä tuuri kävi vielä, kun puoluekuriton ratkaisi asian koulujen hyväksi.

Vanhemmat, taistella on huono sana lasten yhteydessä, mutta tehkää sitä joukolla, jos mielitte kouluja säästää. Joukossanne on enemmän tietoa ja osaamista kuin päättäjissä / selvitysten tekijöissä!

Selvittäkää tarkkaan Karkkilassa, jos vastaavia selvityksiä siellä annetaan kuin Vihdissä. Älkää uskoko suoralta kädeltä yhtään mitään.

Ei ole vaikea ymmärtää Suomen tilannetta, kun yksinkertaisen matematiikan osaaminen on tällä tasolla kunnissa. Tehdään päättömiä päätöksiä pelkkien selvitysten nojalla. Tällä kertaa Vihdissä kävi tuuri, mutta minusta äänestystulos oli tavallaan häviö, koska oli niin tasainen.

Vastaukset


Vieras

#88 Re: Kallista keskittämistä! Sekä henkisesti että taloudellisesti.

2015-04-27 17:15:17

#87: Lapset ovat paras sijoitus. - Kallista keskittämistä! Sekä henkisesti että taloudellisesti. 

 Vihdissä oli vaihtoehtoina viedä peruspalvelu =lähikoulu) maalaisilta, tai kiristää verotusta kaikilta. Päätyivät oikeudenmukaisempaan vaihtoehtoon, eli jälkimmäiseen. Saa nähdä, miten oikeudentajuista porukkaa Karkkilan päättäjissä on.

Äänestäpä nyt Ahmoon koulu nurin, niin vanhempainillassa tavataan.