Jatkakaa Salkkarit DVD:itä jaksosta 180

Kommentoitu viesti

morjenstavua

#95 Laitoin viestiä MTVn asiakaspalveluun

06.06.2015 21:36

Tässä vastaus:

Hei,


Kiitos palautteestasi.

Olemme iloisia Salkkari-dvd:eitten saamasta suosiosta. Haluamme palvella sarjan katsojia ja faneja mahdollisimman hyvin, ja siksi olemme halunneet laajentaa dvd-tarjontaa myös myöhemmille tuotantokausille, jotta myös sarjan hieman uudemmat käänteet ja hahmot saataisiin dvd:lle. Kuuntelemme sarjan faneja tarkasti ja mikäli näyttää siltä että katsojat haluavat lisää suoraa jatkoa ensimmäisille dvd:eille, jatkamme myöhemmin eteenpäin jaksosta 181. Koko yli kahta ja puolta tuhatta jaksoa emme saa julkaistua dvd:lle vaikka haluaisimme, jaksoja on vain niin paljon ja koko ajan tulee lisää.

Teemme parhaamme jotta saisimme mahdollisimman hyvän ja kattavan valikoiman jaksoja julkaistua kaikkien toiveitten mukaan, ja jotta sarjan eri ikäisille ja eri kohdista seuranneille faneille olisi kaikille tarjolla jotain.

 

Aika masentavaa ajatella että kaikkia jaksoja ei vaan tuu julkaistua. Mä vaa nii kovasti toivoisin vuosia 1999-2006 dvdlle, siitä eteenpäin ei tartteiskaan enää julkaista.

Vastaukset

bendianna

#96 Re: Laitoin viestiä MTVn asiakaspalveluun

2015-06-08 19:40:13

#95: morjenstavua - Laitoin viestiä MTVn asiakaspalveluun  

 antavat edes nyt jotain toivoa että asia menisi eteenpäin:) toivottavasti jatkaisivat siitä 181 jaksosta  ne jaksot on niin parhaita verrattuna nykyjaksoihin jotka on jo niin liioiteltuja.....aika huonoja.. miia ja mika parhaat näyttelijät mun mielestä :D