Olli Immonen (PS) erotettava välittömästi tehtävistään

Kommentoitu viesti


Vieras

#191

24.08.2015 13:03

Kyllä Immosella on oikeus mielipiteeseen, joku voisi sanoa että kansanedustajalla on suorastaan velvollisuus olla mieltä ja ottaa kantaa.

Siitä vaan rikosilmoitusta tekemään jos omasta mielestä Immonen on syyllistynyt sanomisissaan rikokseen. Turha sitä on kotisohvalta arvuutella sen enempää. Immosen kirjoitusta voisi kuvitella hyvin onnistuneeksikin, kun se niin laajalti on puhuttanut.

Oletteko ihan tosissanne sitä mieltä, että sillä suurella väestönosalla jonka mielestä on kohtuullistettava maahanmuuttoa, ei saisi olla parlamentaarista edustusta?

Itse kyllä pidän tämän kirjoituksen tulkitsemista vihapuheeksi sen varsinaisessa merkityksessä liioteltuna, vaikkakin se kirjoitus tyylittelyltään kieltämättä on rajoja hakevaa ja lukijoita haastavaa. Ehkä sitä voimaruuvia voisi varmuuden vuoksi tulevissa kirjoituksissa hieman kääntää pienemmälle, mutta ei tästä kyllä paheksuntaa enempää pidä seurata.

Vastaukset

Seppo Lehikoinen

#192 Re: Ei mitään väärää Immosen kirjoituksessa

2015-08-24 13:59:07

#191: -  

 Miksi edes paheksua sitä, että sentään joku kansanedustajista kirjoittaa aitoa asiaa ja  on suomalaisten puolella epäjärjestystä, turvattomuutta ja sekasortoa vastaan?

Immosen kirjoituksessa ei todellakaan ole mitään paheksuttavaa - saati sitten rikollista!

Minullakin on unelma:

Kaikki muslimit on poistettu Suomesta. Turvapaikka annetaan vain sellaisille kristityillekin, jotka ovat todella todistettavasti sen tarpeessa.