Adressi Sipilän hallituksen pakottavaa lainsäädäntöä vastaan

Kommentoitu viesti


Vieras

#1427

14.09.2015 08:34

1.Koska vastustan yleisesti kaikkia pakkotoimia.
2.Koska tämäntapaiset toimenpiteet eivät millään tavoin edesauta Suomen selviytymistä tämän hetken lamasta, työttömyydestä, velkaantumisesta. Talouden näkemykset ovat vanhakantaisia ja kapea-alaisia. Asioita pitäisi katsoa laajemmissa kehyksissä eikä lietsoa riitaa työtä tekevien ja työtä antavien välille koska se ei johda mihinkään. Palkan alennuksilla ei luoda yhtään työpaikkaa. Jos ei ole kysyntää ei tuote käy kaupaksi eikä työnantaja palkkaa lisää väkeä vaikka valtio maksaisi työntekijän palkan kokonaankin.

Vastaukset

hämmästelijä

#1434 Re:

2015-09-14 09:43:57

#1427: -  

 Hyvin kirjoitit. Myöskään eri palkansaajien välille ei pitäisi lietsoa riitaa. Hoitotyöntekijän peruspalkka ikälisineen on vähän yli 2200€.  Lomaoikeus on  38 vrk, jos olet ollut kuntatyöntekijänä 15 vuotta.  Työaika hoitajalla on 38h15min viikossa. Ja työ on rankkaa. 

Hallituksen työskentely ei todellakaan ole ammattitaitoista tai tasapuolista kaikkia kansalaisia kohtaan. Ei palkkojen alentamisella tai työaikaa jatkamalla/loma-aikaa lyhentämällä todellakaan lisää työpaikkoja luoda tai talousta paranneta. - Onkohan työpaikkojen lisääminen oikeasti edes tavoitteena... Verojen lisääminenkin olisi parempi ja tasapuolisempi keino. Tulot huomioiden.