Vastustamme Uuteenkaupunkiin kaavailtavaa vastaanottokeskusta.

Kommentoitu viesti


Vieras

#132 Re:

28.11.2015 21:07

#123: -  

 loistavaa nyt kaikki mukaan,jotka välittävät naisista lapsista ja vanhuksista ja SUOMALAISISTA yleensäkin.Jokainen suomalainen on tärkeä,vai voitko ottaa omatunnollesi yhdenkin raiskauksen/yrityksen,muista ku meet nukkumaan,etkä ollu mielenosotuksessa ja pääsi tapahtumaan se pahin,nukutko sen jälkeen.Nyt Suomen miehet suojelkaa naisianne ja lapsianne,kiitos.

Vastaukset


Vieras

#137 Re: Re:

2015-11-28 23:00:10

#132: - Re:  

 Rasistiksi leimaantumisen pelko lienee monilla kova.

Kyseessä on kuitenkin turvallinen elämä kaupungissamme:

Uskallamme päästää lapsemme pihalle leikkimään, tietokoneella olon sijaan. Uskallamme tulla illalla kotiin töistä pimeään aikaan, uskallamme lähteä viettämään iltaa ravintolaan. Seurassamme on normaali turvallisuudentunne.

Meidän ei tarvitse pelätä aamuisin, mitä iltaan mennessä on tapahtunut.

Uskallamme lähteä iltaisin lenkille puolisomme kanssa, ilman että koemme ulkonaliikkumisen uhkana. Poliisille soittaminen on vaihtoehto, mutta kiitos hallitusohjelman, vastaus on "kiitos soitosta, palaamme asiaan kun auto vapautuu edellisestä tehtävästä"

Uutisoinnit kertovat järkyttävistä tapahtumista ja paljon on sellaista mitä ei kerrota. Lapsiin kohdistuvat rikokset ovat olleet eniten uutisoinnissa. Muistakaa että heillä, joita tänne tulee, ei ole lakia, joka estää lapsen raiskaamisen. Heille nainen ja tyttölapset ovat arvottomia. Pojat opetetaan sotimaan. Meillä 10 vuotias poika ei ole koskaan tappanut ihmistä, mutta heilla on.

Toivon monilta asennentta. Emme saa tahtoamme "EI PAKOLAISIA UUTEENKAUPUNKIIN" läpi ellemme tee mitään. Tulkaa Kaupungintalolle maanantaina klo 17.

Suvakeille: Jos haluatte auttaa. Paras apu on mennä auttamaan sinne mistä pakolaiset ovat tulleet ja tehdä se työ minkä nämä suomeen tulleet nuoret miehet jättivät tekemättä. Oman maansa suojelemisen.

Me suojelemme omaa elinympäristöämme. Me voimme olla kaupunki joka ei ota pakolaisia!