Tamperelaisen päätoimittajan Karri Kannalan erottava!

Kommentoitu viesti

Jargon edelleen

#11 Re: Re: Väärät mielipiteet

12.12.2015 07:06

#8: masa - Re: Väärät mielipiteet 

 Kun katsoo maailmaa haluamansa väristen lasien läpi ei aina näe kokonaisuutta. Kyllä yäysin vastaavaa argumentointia kohtaa vihervasemmistonkin julkaisemina; ala-arvoista ja perustelematonta siis. Silloin siinä ei vaan ole näemmä mitään väärää?kö?

 

Ja hei, mistä lähtien Tamperelainen muutenkaan olisi ollut suomalaisen journalismin ilotulitusta...

Vastaukset

Seppo Lehikoinen

#12 Re: Re: Re: Väärät mielipiteet

2015-12-12 09:26:29

#11: Jargon edelleen - Re: Re: Väärät mielipiteet 

 Eikös se joku punikkiämmä kälissyt televisiossa, että vasemmistolainen  poliisihevosia hakkaavien ja ihmisten omaisuutta tuhoavien anarkistien väkivaltakin on jotenkin parempaa. Siis ei kai tuolle porukalle kelpaa tervejärkisen  normikansalaisen mielipiteetkään...


Vieras

#15 Re: Re: Re: Väärät mielipiteet

2015-12-12 12:58:35

#11: Jargon edelleen - Re: Re: Väärät mielipiteet 

 Se kyseenalainen asia, onko Tamperelainen journalismin etukastia, ei ole mikään argumentti sille, ettei se voi pyrkiä parempaan. Me haluamme vain, että halveeraava puhe poistuu lehdestä. Jos koet, että vihervasemmisto tekee ala-arvoisia kommentteja esim. sinua kohtaan, niin neuvoisin tekemään oman adressin asiasta. Se, että joku muu halveeraa ei ole peruste sille, että toinen saa.

masa edelleen

#16 Re: Re: Re: Väärät mielipiteet

2015-12-12 14:33:32

#11: Jargon edelleen - Re: Re: Väärät mielipiteet 

 Mitä sitten, vaikka vihervasemmisto sanoo sitä ja tätä? Tässä ei ole tässä adressissa edelleenkään kysymys. Kokonaisuudessa kyse ei ole, että on olemassa kahta ääripäätä, vaan maltillisempia mielipiteitäkin esiintyy. Minä ainakin haluan lukea asiallisia tekstejä, joita Tamperelaisessa on tähän asti ollut, enkä suvakki-kakka-laiskuus tason MV-skeidaa.