Pelastetaan Lauttasaaren vehreys ja omaleimaisuus

Kommentoitu viesti


Vieras

#1

18.12.2015 15:33

Olen ehdottomsti sitä mieltä, että Helsingin keskustan läheiset viheralueet on suojelava liialta rakentamiselta. Lauttasaaren omaleimaisuus merellisenä luontoympäristönä on nyt ja tulevaisuudessa arvo sinänsä, eikä sitä saa lyhytnäköisesti tuhota rahan alttarille!

Vastaukset

Miksi kaikki hyvä ja kaunis pitää tuhota?

#51 Re:

2015-12-29 19:16:44

#1: -  

Ei saa rakentaa enempää. Nyt on jo suuri pula päiväkodeista ja kouluista. 

Lauttasaaren ulkoilureiteille, viheralueille, meren rannoille, kallioille ja uudelle, hienolle Pyrkän urheilukentälle tulee eri ikäisiä ihmisiä harrastamaan liikuntaa, ulkoilemaan ja viettämään vapaa-aikaa. Ihmisiä tulee myös muualta päin Helsinkiä ja Espoota Lauttasaareen juuri näiden asioiden vuoksi.

Lauttasaaressa on upeita lintuja ja eläimiä. Lisärakentamisella pilattaisiin myös eläinten asuinympäristöt. Ollaan fiksuja suomalaisia ja suojellaan jäljellä oleva luonto sekä Pyrkän urheilukenttä, mitkä Lauttasaaressa ovat. Vihreät kasvit ja puut tuottavat happea sekä sitovat saasteita. 

Annetaan mahdollisuus muillekin sukupolville nauttia kauniista luonnosta Lauttasaaressa, eikä olla itsekkäästi vain rahan perässä. Joka kerta luonto kostaa ihmisen ahneuden. Meillä on jo ihan tarpeeksi kestämistä ilmastonmuutoksen kanssa, joka näkyy jo Etelä-Suomen lumisten talvien lyhentymisenä!

 

 

        


Vieras

#251 Re:

2016-01-23 11:17:53

#1: -  

 Nämä ehdotetut suunnitelmat (rantarakentamiset) eivät vaikuta negatiivisesti pelkästään Lauttasaaren ilmeeseen vaan koko Helsingin henkeen kauniina merellisenä kaupunkina. Uskon, että saaren rantareittejä ja ulkoilualueita käyttävät myös Ruoholahden ja Jätkäsaaren asukkaat. Mainituilla alueillahan ei ole kovin laajoja ulkoilualueita virkistäytymiselle, saati sitten luonnontilassa olevia rantateitä. Korkeat kerrostalot korkealle Kotkakalliolle pilaavat Lauttasaaren siluetin myös mereltä katsottuna. Miten on ajateltu lisääntyvän asukasliikenteen järjestäminen kapeille kaduille. Mihin koulut ja päiväkodit, joista jo tällä hetkellä on pulaa? Olen tyrmistynyt!