Vaadimme Poriin toimivaa eläinlääkärin päivystyspalvelua.

Kommentoitu viesti


Vieras

#152 Pohdintaa

30.12.2015 23:05

Vaikuttaa siltä että tämä on vaihteeksi yksi päähänpistoista- "teenpäs adressin he heh". Itse olen aina saanut hyvää palvelua. Tosin, en olekaan tosikko. Aina halutessani olen päässyt päivystykseen (pienemmästäkin) kun olen ollut huolestunut. Monien vuosien ajan olen käynyt päivystyksessä koirieni kanssa. Klinikalle päästyäni olen saanut kuulla jos jonkinmoista, mutta mitä se on haitannut, ei mitään, sillä psykologiaa lukeneena näkee ja ymmärtää erilaisia ihmisiä. Olen itse huomannut päivystyskäynneistäni sen, että tosikkona sinne ei kannata mennä. Ei missään nimessä. 

Jos ette tosissanne tahdo käyttää kyseistä palvelua, niin älkää ottako sinne edes yhteyttä niin säästytte (teidän mielestänne) siltä surkealta paikalta te herkät ja tosikot ihmiset. Miettikää laajemmin. Jos ette soita ettekä käy- silloin porin ei ole järkevää ylläpitää päivystystä. Päivystys pois kokonaan Porin kaupungilta.

Olisitte mieluummin tehnyt adressin yksityisiä klinikoita vastaan, että miksi he eivät ole ottaneet päivystystä itsellensä lisäksi. Sitähän te haluaisitte. Se, mikä on valitettava totuus on, että mihin päätökseen tahansa päädytään, niin mikään ei IKINÄ ole hyvin. Joka asiasta ihmiset löytävät vikoja. 

Onkohan herkällä adressin tekijällä ollut kaikki elämässään ihan kunnossa tämän tehdessään? Toki päivystys on tärkeä, mutta kuka Porin lääkäreistä haluaisi päivystää... en usko että kukaan mielellään lähtisi sitä tekemään VAIKKA olisi innostusta eläimiä kohtaan. 

Ihmiset, miettikää ennen kuin toimitte. Jos tämä adressi menee lävitse ja nykyisen eläinlääkärin tilalle ei löydetä toista. Minne viette eläimenne? Auton alle jäänyt eläin ei selviä Tampereelle eikä välttämättä muualle. Entä sydänvikaiset? Vanhat koirat? Harkitkaa tekojanne pidemmän kaavan kautta.

Itselläni on tällä hetkellä viisi iloista hännänheiluttajaa, joita rakastan. Miettikääpäs, jos koiranne ei enään tulekaan vastaan ovella kun pääsette kotiin,vain sen takia, että päivystys on lakkautettu Porissa tämän päähänpistoadressin takia ja koiranne ei selvinnyt esimerkiksi Tampereelle saakka... 

Porin kansalaiset, kaikella kunnioituksella. Järki käteen ja eläinten hyvinvointi kaakkoon. Hyvää uutta vuotta! :)

Vastaukset


Vieras

#157 Re: Pohdintaa

2015-12-31 08:19:53

#152: - Pohdintaa 

 Kommentoit ilmeisesti lukematta koko adressia. Kysehän on siitä, että nykyisin päivystykseen eivät aina pääse sen enempää auton alle jääneet kuin sydänvikaisetkaan. Adressissa vaaditaan toimivaa päivystystä, eikä yhden ihmisen hoitama päivystys voikaan  olla toimiva. Ennen vanhaan, kun alueella oli päivystysrinki, eläinlääkäriin sai aina tarvittaessa yhteyden. Rahasta tässä on kyse, Porin kaupunki säästää eläinten kustannuksella ja hoitaa eläinlääkäripäivystyksen niin halvalla, että se ei tule kunnolla hoidettua.