Vaadimme Poriin toimivaa eläinlääkärin päivystyspalvelua.

Kommentoitu viesti


Vieras

#162 Re: Re: Pohdintaa

31.12.2015 12:04

#157: - Re: Pohdintaa 

 Olen kyllä lukenut koko adressin lävitse. Elämää kauan eläneenä tiedän vielä senkin, että tahallaan ei asioita jätetä huomioimatta tai sen takia että ei jaksaisi. 

Mieti omalle kohdallesi tämä asia. Sinulla itselläsi on kauhea hätä, jos vaikka omaisesi on kuollut. Haluaisit kertoa jollekin asiasta. Yrität taukoamatta saada yhteyttä hyvään ja rakkaaseen tuttavaasi joka ei vastaa. Vihastut hänelle,koska hän ei vastaa ja näin ollen ajattelet että hän vihaa ja tekee sen tarkoituksella. Mutta miten on asian laita todellisuudessa? Ehkä tämä tuttava on juuri itse joutunut onnettomuuteen tai hänellä on ääretön kiire ja vauhti päällä auttamassa jossain tai jotakin vastaavaa.

Sama on tässäkin. Varmasti ne, jotka eivät ole päässeet klinikalle, luulevat että heidät hyljätään ja jätetään yksin kuolevan/hädässä olevan koiran kanssa. Mitä jos silloin jollakin muulla onkin hätä ja on vain yksi lääkäri joka ei kerkeä millään hoitamaan esimerkiksi kahta leikkausta samaan aikaan ja hoitajakaan ei pysty vastaamaan puhelimeen kun kiire. 

Asiat eivät aina ole niin yksiselitteisiä. Kaikki eivät aina voi antaa huomiota juuri tietylle eläimelle jos autettavana on juuri toinen hädässä oleva eläin.

Vastaukset


Vieras

#163 Re: Re: Re: Pohdintaa

2015-12-31 12:15:15

#162: - Re: Re: Pohdintaa 

 Miten toi pätee siihen, että monet on kirjottanu, että on saanu kiinni mutta ei olla suostuttu ottamaan vastaan?

Huhhuijaa

#179 Re: Re: Re: Pohdintaa

2016-01-04 11:21:25

#162: - Re: Re: Pohdintaa 

Niin no, eikös se pointti ole juurikin se, ettei kaikki olisi vain yhden lääkärin varassa. Että päivystysjärjestelmä olisi niin toimiva, että kaikki eläimet saataisiin tarvittaessa hoitoon, eikä kukaan jäisi saamatta hoitoa siksi, että on joku toinen potilas. Saatika siksi, mikä kommenteista tulee selkeästi ilmi, että eläintä ei suostuta ottamaan hoitoon, tai hoidetaan väärin/ylimielisesti/lopetetaan kamalalla tavalla.

Kommenteissa on ihan älyttömän paljon esimerkkejä tämän päivystävän eläinlääkärin asenneongelmasta ja ammattitaidottomuudesta. Ei ihmiset tuollaista keksi päästään.