Adressi Suomen irtaannuttamiseksi Euroopan Unionista

Kommentoitu viesti

Tapio Kuosma
Espoo

#2

17.11.2006 07:18

Adressi on tärkeä ja olennaisesta aiheesta. Olen allekirjoittanut sen. Hienoa, että adressi on saanut varsin monta allekirjoitusta.

Olen itse avannut kansalaisadressin aihetta sivuavasta asiasta. Toivon, että tämäkin hanke saisi tukea. Tuo tuki tarkoittaa tietysti allekirjoitusta ja viestin mahdollista levittämistä. Olisin myös kiitollinen ideoista, miten sanoman adressista saisi leviämään kansalaisten keskuudessa.

Ystävällisin terveisin

Tapio Kuosma
cheku@kolumbus.fi
*
TIEDOTE (vapaa levitettäväksi)

Kansalaisadressi Itsenäisyyden, Kansanvallan, Ihmisoikeuksien puolesta

Kansalaisadressi 'Itsenäisyyden, Kansanvallan, Ihmisoikeuksien puolesta' on avattu allekirjoitettavaksi internetissä osoitteessa (http://www.adressit.com/itsenaisyydenpuolesta).

Adressi on jokaisen halukkaan allekirjoitettavissa.

Tuesta kiittäen
Yhteisvastuun ajatuksin

Tapio Kuosma

Vastaukset

Petri Rautiainen

#31 Re: Toinen varteen otettava adressi

2012-07-08 20:09:53

#2: Tapio Kuosma -  

 http://www.adressit.com/allekirjoitukset/vetoomus_jyrki_kataisen_erottamisesta

Edellä olevassa adressissa perustellaan yksityiskohtaisesti Jyrki kataisen eroa ja sen on viikon aikana allekirjoittanut noin 4500 suomalaista.

Tämä on yksi lähtökohta Suomen itsenäisen päätösvallan palauttamiselle. Ei se niin kauan tule onnistumaan, kuin Katainen saa virassaan hääriä.

Molempiin suuntiin kannattaa olla yhteyksissä ja laittaa adresseja kiertämään. Väliin tulee niitä vastustajiakin, mutta niitä ei kannata kuunnella ja päästää keskustelussa valloille.