Adressi Israelin tueksi!

Kommentoitu viesti

Jonez

#2376 Re: Shalom!

18.01.2016 21:50

#1: Katriina Jäntti - Shalom! 

Tämä on hienoa ja hyvän asian puolesta. En ole kovin hengellinen enkä uskovainen, mutta koen syvää myötämielisyyttä Israelia ja Israelin kansaa ja Juutalaisia kohtaan. Suomen vallassa olevat ihmiset ovat menettäneet inhimillisyyden tajun eivätkä halua ilmeisesti muistaa kuinka paljon Israel ja Israelin kansa ja Juutalaiset ovat joutuneet aikojen saatossa kärsimään. Suomi on jälleen kerran häpeäksi koko sivistyneen maailman silmissä.

 

 

Vastaukset

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

2016-01-24 11:44:50


pöö

#2392 Re: Re: Maailma täynnä "reppanoita"!

2016-02-11 09:24:30

#2376: Jonez - Re: Shalom! 

 Minäkin tuen Israelia mielelläni. 

Täällä on myös sivuttu kiihkoilua. Joku nimitti toista uskonkiihkoilijaksi, kun tällä toisella oli eri mielipide kuin hänellä itsellään. Ei tässä mitään kiihkoa tarvita ja ilmankin pärjään ihan hyvin.

Jollakin taasen voi olla käsitys, että eri mielipiteen omaava sulkee kaikin keinoin korvansa ja silmänsä todellisuudelta. Tässä on aika lailla erehdytty. Täällä uskonkiihkoilijaksikin mahdollisesti nimetty katsoo siihen todellisuuteen silmiään sulkematta. Israelin tapauksessa Israelin vastustajia löytynee ainakin Iranin suunnalta ja muualtakin. Siellä tietävät itsekin, että haluavat vastustaa Israelia ja näin ollen heidän mielestään väitteiden Israelia vastaan ei tarvitse olla totta. Kunhan vastustavat vastustamisen ilosta. Suomessa "reppanat" uskovat joka sanan. Ja tämä sama "reppanuus" on Suomen lisäksi myös maailmanlaajuinen, globaali juttu.

Eikä näissä tarvita minkäänlaista kiihkoilua puoleen eikä toiseenkaan!




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…