Vesistöjen puolesta - Stop Talvivaara

Kommentoitu viesti

Hienoa Talvivaara

#2419 Re: On aika kansalaisten toimesta lopettaa tämä Ympäristö Teroristien toiminta Uraanikaivos Talvivar

19.01.2016 19:00

#2418: Tämä on rikos joka ei vanhene eikä unohdu koskaan - On aika kansalaisten toimesta lopettaa tämä Ympäristö Teroristien toiminta Uraanikaivos Talvivarassa 

Höpön höpön, ei vesitöt ole mitenkään tuhoutuneet. Voi todeta omin aistein jos liikkuu ja katselee - eikä ole päässä liikaa huuruja. Ja eikös se ole hieno asia, että otettaisiin joka paikassa Suomessa taustasäteilypitoisuuksina esiintyvää uraania hyötykäyttöön - pois Kainuun maaperästä. Sillä käytettäisiin Suomen atomivoimalat, eikä tarvitsisi kaivattaa polttoainetta varsinaisissa uraanikaivoksissa Afrikan työläisillä.

 

Vastaukset

JHH

#2420 Re: Re: On aika kansalaisten toimesta lopettaa tämä Ympäristö Teroristien toiminta Uraanikaivos Talv

2016-01-20 10:25:11

#2419: Hienoa Talvivaara - Re: On aika kansalaisten toimesta lopettaa tämä Ympäristö Teroristien toiminta Uraanikaivos Talvivar 

Ihmettelen syvästi, missä uutispimennossa oikein elät? Eikö jopa Talvivaaran "kaveri" Kainuun-Elykin ole jo viimeinkin tunnustanut Talvivaaran tuhonneen ainakin kaksi järveä ja niitten olevan pikaisessa puhdistustarpeessa ja jotka on myös määrätty puhdistettavaksi.

Mielestäni Talvivaaralle ei missään nimessä saa antaa uraaninkäsittelylupaa, kun ei osata hoitaa muutakaan oikein, niin silloin olisi edesvastuutonta antaa heille myös uraaninkäsittelylupa.