Kannabis lailliseksi

Kommentoitu viesti

Tuomas K
Uusimaa

#1930 Re: Pitkä päätyyn ja pätkä perään!

14.06.2010 16:24

#1928: Kimmo Tamminen -

 En vieläkään käsitä miten rakennat tai perustat ajattelutapasi sekä asenteesi. Harjoitat edelleenkin mustavalkotyylistä menttaalia.

"Kielletään kaikki asiat tai vastakohtaisesti pakotetaan siihen" Mikä ero näillä kahdella asialla on?

Kiellät tai pakotat, molemmissa toistuu sama kuvio.

Maa Ilmassa asustaa arviolta 600 000 0000 ihmistä ja haluat tehdä joko tai tyylisesti. Näinköhän onnistuu?

Entä minkäläinen on oma kokemuksesi pilvenpolttajista?

Mihin näkemään, kuulemaan, kokemaan tai luulemaan perustat tietojasi?

Kulutatko sormenpäitäsi täällä vain kiusallasi?, vai onko sinulla jonkin sortin missio tämän asian johdosta?, ja jos niin , niin olisitko ystävällinen ja jakaisit sen meidän kaikkien kesken!.

Et voi pakottaa ihmisiä polttamaan tai olla polttamatta. Siitä huolimatta tarjoat vain nämä vaihtoehdot.

Suonet anteeksi, mutta Minulle kirjoituksesi sisältö assosioi hiekkalaatikonkunkku tyyppistä ilmentymää.    

Jah Bless.

Vastaukset

Kimmo Tamminen
Suomi

#1933 Re: Re: Pitkä päätyyn ja pätkä perään!

2010-06-15 18:07:20

#1930: Tuomas K - Re: Pitkä päätyyn ja pätkä perään!

 

Tuomas on löytänyt viesteistäni monia oleellisia asioita. Enempää yrittämättä olen varmasti esittänyt ”mustavalkotyylistä menttaalia”. Sitähän tämän elegantin ja ihmeellisen aineen puoltajatkin harjoittavat; kieltolaki on kaikkien ongelmien syy.

 

Oliko viinan kieltolaki kaikkien ongelmien syy? Vaikka viinan käyttöön ei pakotettu, viinan vapauttaminen selkeästi lisäsi ongelmia: alkoholiperäisiä sairauksia, väkivaltaista käyttäytymistä, erilaista syrjäytymistä ja erityisesti viranomaiskoneiston työtä.

 

Näennäisesti kannabiksen vapauttamisen pitäisi vähentää viranomaisten työtä, mutta vapaana aineen käyttö varmasti lisääntyisi räjähdysmäisesti. Voin mustavalkoisesti kuvitella, että kaikki tupakoitsijat käyttäisivät ”paremman vaikuttavuuden” vuoksi myös vapaata kannabista. Olisi peräti muodikasta olla ns. viihdekäyttäjä. Nykyisillä rattijuopumussäännöksillä se tarkoittaisi, että pian enemmistö liikennejuopumuksista olisi kannabiksen käyttötapauksia.

 

Minkä viestin me lapsille kannabiksen vapauttamisella antaisimme? Sen käyttö olisi sallittua, mutta kiellettyä.

Polttelun lisääntyessä haitatkin lisääntyisivät, vaikka pelkän tupakanpoltonkin rajoitukset ovat koko ajan kiristymässä. Pian olisi mukava vain jäädä kotiin ja harrastaa ns. kaappipolttelua. Toisaalta kaappijuopottelu saattaisi kyllä vähentyä ja sekakäyttöähän ei olisi ollenkaan. Myös joko tai –tyylillä kaikkinainen turha lääkkeiden popsiminen loppuisi.

 

Ns. kaveri/tuttavapiirissäni ei tietääkseni ole koskaan ollut narkomaaneja. Silti heitä, kunnon ihmisiä, on kärynnyt rattijuopumuksesta kannabiksen vuoksi. Pitäisikö heitä kutsua pilvenpolttajiksi?

 

Hannu Karpo on televisiossa kiteyttänyt asian hyvin; hänellä ei ole minkäänlaista myötätuntoa rattijuoppoa kohtaan. Päihteessä ajelua ei saa hyväksyä. Liikenne on muutenkin tarpeeksi vaarallista.

 

Täällä on aika harva jakanut missioitaan kaikkien kesken. Minäkään en sitä tee. Yksittäisen ihmisen tehtävä on olla osa kokonaisuutta. Kokonaisuutta ohjaavat säännöt on tarkoitettu kaikkien noudatettavaksi ja viranomaiskoneiston valvottavaksi. Mikään ei pakota ihmistä polttamaan tai olemaan polttamatta. Säännöistä huolimatta ne ovat vain olemassa olevia vaihtoehtoja. Voiko olla muitakin vaihtoehtoja?

 

Jännään tämän adressin puolesta nähdäkseni kuka sen ottaa vastaan, kuka siitä jotakin lausuu ja minkälaista lakialoitetyötä asian hyväksi tehdään. Adressin tilastosta voi ennustaa, että 25.000 IP-osoitetta täyttyy syksyyn mennessä! Uskon, se on uskon asia, että allekirjoitusten keräily on turhaa höpö höpö –hommaa. Neljässä vuodessa pitäisi saada 10-kertainen määrä. Masennusta - eihän allekirjoittamalla syyllisty mihinkään rikokseen.