Adressi Petteri Orpon erottamiseksi sisäministerinvirasta

Kommentoitu viesti

Realisti

#382 Re:

15.05.2016 09:35

#377: Roope Massinen -  

 Järkyttävää copy-pastaamista puoleltasi. Ei saman asian toistaminen tee asiasta relevantimpaa. Et edelleenkään "muistanut" vastata kysymykseeni siitä, syytätkö rikoskomisario Koskelaakin valehtelusta, kuten syytit Orpoa saman asian sanomisesta. Miten on?

Listasit pääosin alustavia suunnitelmia, et konkreettisia toimia. Itävalta ei ole käännyttänyt rajalta suoraan ketään. Myöskään ex-itäblokin maiden suunnitelmat eivät ole vaikuttaneet hakijamääriin lainkaan. Jos edelleen väität, että näin on, ole hyvä ja esitä todisteet. Esittele esim. jokin noista mainitsemistasi toimista, sen käyttöönoton aikataulu ja käyttöönoton jälkeen tapahtunut muutos hakijamäärissä. Huomioithan sen, että muutoksen täytyy olla tapahtunut suhteessa muiden maiden hakijamääriin eikä absoluuttisella tasolla. Hakijamäärät ovat pudonneet kaikkialla radikaalisti, Suomessakin. Eli missä maassa, millä toimella, milloin ja millä tuloksella on onnistuttu vähentämään lainsäädännöllisin tai hallinnollisin toimin turvapaikanhakijoiden määrää? Kertoisitko tarkat tiedot?

Väitätkö sinä, että Suomessa turvapaikahakijoita majoitetaan viiden tähden hotelleihin? Sellaisen kuvan tekstistäsi saa. Viitsitkö tähänkin antaa hieman tarkennusta: missä viiden tähden hotellissa on hakijoita majoitettu?

Vai "vain asiatekstiä sisältävältä"?!? Salli minun nauraa. Ksenofobista propagandaa siellä sivuilla on eikä mitään muuta.

Kannattaisi lopettaa vastausten täyttäminen loputtomilla lainauksilla muista lähteistä ja vastata esitettyihin kysymyksiin.

Vastaukset

JoopaJoo

#388 Re: Re:

2016-05-17 05:00:56

#382: Realisti - Re:  

 "Kannattaisi lopettaa vastausten täyttäminen loputtomilla lainauksilla muista lähteistä ja vastata esitettyihin kysymyksiin."

Lähteet ja faktat on huono,  "musta tuntuu" naputtelu oman ideologian pohjalta hyvä juttu?