Äitiä ja kolmevuotiasta Sämää ei saa käännyttää Suomesta.

Kommentoitu viesti

vastuullisuutta

#1231

06.06.2016 07:01

 

Ihan ensiksi pitääkin todeta, että miksi maahan saisi jäädä henkilö, jolla ei ole siihen oikeutta? Hän on (laittomasti) oleskellut jo neljä vuotta Suomessa?

 

Suomessa otetaan kymmeniä, jopa satoja pieniä lapsia pois äideiltä joka vuosi. Se on usein lapsen etu. Miksi ei siis tässäkin tapauksessa?

 

Vähemmästäkin syystä, kuin vanhempien laittomasta maassaoleskelusta, on lapsia huostaanotettu. Viime viikolla uutisissa oli huostaanottoja, kun äiti ei antanut lasten pelata kesällä videopelejä.

 

Jos lainvoimaisia karkotuksia ei tehdä, lisääntyy sekä järjestelmän että lasten hyväksikäyttö. Hyväksymmekö lasten hyväksikäytön oleskeluluvan turvaamiseksi? Sellaisenko perheen annetaan pitää lapset? Mutta perheen, jossa lasten ei anneta pelata kesällä videopelejä, lapset otetaan huostaan ja perhe rikotaan?

 

Kumpi tapaus on parempi vastuullisen vanhemmuuden ilmentymä? Tämä kiinnostaa enemmän, koska kohteena on mediaseksikäs ulkomaalainen perhe. Positiivista syrjintää.

 

Vastaukset


Vieras

#1265

2016-06-06 07:22:31

#1231: vastuullisuutta - Hups, onko sinulla perhettä, rakkaita lapsia tai lapsenlapsia? Suomalaisiakin lähti 1900-luvulla suuria määriä ulkomaille mm. Ruotsiin, Kanadaan, Yhdysvaltoihin, Etelä-Amerikkaan ja Australiaan paremman elämän toivossa...