Äitiä ja kolmevuotiasta Sämää ei saa käännyttää Suomesta.

Kommentoitu viesti


Vieras

#2014

08.06.2016 09:04

Adressi huijareiden ja sosiaalietuuksien kuppaajien puolesta?

Nyt olen nähnyt kaiken...

Vastaukset

Kysymyksiä, joihin toivoo vastauksia

#2017 Ei nyt sentään!

2016-06-08 09:36:10

#2014: -  

 Vaan adressi perheen hajottamista vastaan.

Perhe pitää karkoittaa yhtenäisenä ja yhdessä Irakiin, mutta perhettä ei missään nimessä tule hajottaa. Jos äiti karkotetaan, niin eikö silloin ole loogista, että isä karkotetaan myös. Varsinkin koska hänen on ollut turvallista lomailla Irakissa ja käydä sieltä jopa hankkimassa itselleen vaimo, mennä siellä naimisiin ja saada siellä tämä vanhempi lapsi.

Tämä merkitsee, että Irakissa on täysin turvallista asua eikä miehen henki siellä ole millään lailla vaarassa. Mies on siis Suomessa ilman mitään perustetta ja samoin hänen perheensä. Tosiasiassa perheellä ei siis ole mitään syytä asua Suomessa eikä meillä suomalaisilla ole mitään velvollisuutta antaa heille sosiaaliavustuksiamme.

Ja toisekseen, jos äiti karkoitetaan 3-vuotiaan vanhemman lapsensa kanssa, niin kieltävätkö Suomen viranomaiset äitiä ottamasta mukaan 3-kuukauden vanhaa vauvaansa? Ja miksi? Lapsihan ei ole Suomen kansalainen. Joten miten ihmeessä viranomaiset ovat saaneet tästä aikaiseksi tällaisen sopan ja millä oikeudella he estävät pikkuvauvaa matkustamasta äitinsä mukana Irakiin?

Ja lopuksi, miksi Suomen viranomaiset eivät karkota myös miestä, jolla kaikesta päätellen ei ole perusteita asua Suomessa "tutvapaikanhakijana", koska hän on lomaillut ja lomaillee Irakissa vastakin.

vastuullisuutta

#2018 Re: Adressi huijareiden ja sosiaalietuuksien kuppaajien puolesta?

2016-06-08 09:36:34

#2014: -  

 Joskus jotkut ihmiset osaavat ällistyttää. Nytkin monet puolustavat huijaria..