Superfood

Kommentoitu viesti


Vieras

#11

07.11.2011 13:13

On hienoa, että tämä aloite on tehty. Matthias Rathin
uudesta suomennetusta kirjasta voitte lukea lisää, miten kansainvälinen Lääketeollisuus piiloutuu hyväntekijän hahmoon, kun kysymys on kuitenkin vain rahasta ja ahneudesta.
"Miksi eläimet eivät saa sydänkohtauksia, mutta ihmiset saavat!" Kirjan mukaan sydäntaudeissa on kysymys suuresta C-vitamiinin puutteesta, joka voidaan hoitaa! Tämä tiedoksi kaikille sydänpotilaille.

Vastaukset

sydäntä ja järkee

#12 Re:

2011-11-07 13:34:27

#11: -

netistä ainakin heti löytyi tietoa, että eläimet voivat saada sydänkohtauksia.... eiköhän tuohon liity tietyllä tapaa sekin, että ihminen elää pidempään kuin "luonnossa" eläisiä. Kuinka monia nuori ihminen saa sydänkohtauksia. C-vitamamiini varmaan voi auttaa, mutta kyllä sydänkohtaukset on myös elintasosairaus.


Vieras

#99 Re: Hieno juttu

2011-11-10 14:36:31

#11: -

kun Mathias Rathin kirja on käännetty suomeksi!!  Olen lukenut hänen internet-sivujaan jo vuosia sitten. Rath teki tutkimusta Amerikkalaisen Linus Pauligin kanssa liittyen pitkä aikaisen C-vitamiiniinin puutostilan ja sydän- ja verisuonitautien välisestä yhteydestä. Keripukki on pitkäaikaisen C-vitamiinin puutostilan lopullinen muoto. Vanha papparainen Linus Paulig vielä pitää luentoja, mutta häntä kritisoineet lääkärit ovat jo aikoja sitten kuolleet:  googlaa: kuolleet lääkärit eivät valehtele.  Jos haluat löytää yhden vaihtoehtoisen totuuden ihmisen sairastuttamiselle, katso vaikka juutuupista "In Lies We Trust",  16-osainen luentosarja.