Ruukintien kivimurskaamo

Kommentoitu viesti


Vieras

#57 Rudus ja Sinebrychoff boikottiin

14.07.2016 17:00

En voi hyväksyä salailevaa menettelyä, jolla tätä asiaa on edistetty. Uskooko kukaan, ettei tästä hankkeesta ole haittaa? Rekkarallia on joka arkipäivä klo 6-22 eli 15 tuntia. Rekkoja ajaa jopa 150 päivässä eli yhteensä 300 ajoa, kun ne ajavat kahteen suuntaan. Se on sama kuin yksi rekka joka kolmas minuutti. Ja päiväkoti ihan vieressä. Siinäpä hengittävät lapset kivipölyä ja väistelevät kivirekkoja.

Rudus haluaa kivimurskaamon lähelle paikkaa, jossa rakennetaan paljon eli Etelä-Espooseen. Kun kuljetettava matka on lyhyempi, pärjätään vähemmällä kuljetuskalustolla. Rudus haluaa säästää kuluissa lasten kustannuksella. Kyse on voiton maksimoimisesta. Muistatte varmaan: Metron varrelle on tarkoitus rakentaa asunnot 70.000 asukkaalle. Kyse on suuresta voiton maksimoimisesta. Kumpi on tärkeämpi: lasten terveys vai Ruduksen johtajien ja osakkeenomistajien voitot?

Itse ryhdyn boikotoimaan Ruduksen tuotteita. Samoin boikottiin menevät Sinebrychoffin tuotteet, sillä se on maanomistajana siunannut tämän hankkeen. Pyydän kaikki mukaan boikottiin!

Vastaukset


Vieras

#102 Re: Rudus ja Sinebrychoff boikottiin

2016-08-01 21:57:26

#57: - Rudus ja Sinebrychoff boikottiin 

Ilman muuta. Irlantilaisten (veronkiertäjien?) omistaman Ruduksen tuotteet boikottiin. Virkamiesten valtaa olisi syytä tarkastella kriittisesti. Meillä on totuttu luottamaan. Siksi tämä on tullut täytenä yllätyksenä alueen kaikille asukkaille. Kun mm. piha-aidalle tai yli 5 neliön kevyelle, kylmälle varastolle vaaditaan naapureiden kuuleminen ja rakennuslupa (kaikkine kylkiäiskuluineen), Ruduksen tämänhetkinen kaavan vastainen toiminta tuntuu mafiamaiselta salakähmintäpeliltä ihmisten terveyden kustannuksella. Takana voi hyvinkin olla isoja (ulkomaalaisia) rakennusfirmoja hyödyttävä, alueen kaavoittamisen ja rakentamisen pitkäntähtäimen suunnitelma. Luottamuksen voi menettää vain kerran.