Kannabis lailliseksi

Kommentoitu viesti

Jäärät pois päättämästä!
Vieras

#2154 Abong

03.09.2010 20:15

 

"Mikään ei muutu niin kauan kun me nöyristelemme ja pidämme piiput piilossa. Hollannissa kannabis saatiin käytännössä lailliseksi jo vuosikymmeniä sitten. Lähes kaikissa euroopan maissa on dekriminalisointi tapahtunut. Lakeja ei oteta kirjaimellisesti jos näytämme missä mennään. Suomessa asuu alistettu kansa, tehkäämme me kannabiksen puolestapuhujat poikkeus tähän. Suomessa poliisi tulkitsee lait miten tahtoo, vääryyttä tapahtuu monessa suhteessa. Ei muuta kun sovittuna päivämääränä paljon väkeä eduskuntatalon eteen ja jointit palamaan. Osa joutuu putkaan mutta se on pieni asia. Mitään pikasakkoja ei makseta, kaikki vaativat asianajajan valtion laskuun ja oikeudenkäynnin. Tuomioista valitetaan hovioikeuteen. Kun tempaus alkaa ja uutisissa näytetään missä mennään, alkaa lisää väkeä kerääntyä paikalle. Siinä sitten monta päivää jumitellaan ja kun poliisivankilat ovat täynnä sadan kilometrin säteellä, ketään ei voida enää laittaa putkaan. Katsovat vain henkilötiedot ja sakkolappu tulee myöhemmin postissa. Takaisin vain pelipaikalle. Myöhemmin sitten käräjöidään raskaimman mukaan niin että touhu tulee valtiolle mahdollisimman kalliiksi. Kiikkustuolissa sitten hymyssä suin muistellaan että olinhan siellä minäkin. Uskallatteko?"

 

 

Tämä oli paras idea pitkään aikaan. Saattais portaat loppua eduskunnasta, jos edes puolet sauhuttelijoista vaivautuis paikalle..

Vastaukset

Jointit eduskunnan portailla.
Vieras

#2155 Re: Abong

2010-09-03 22:07:55

#2154: Jäärät pois päättämästä! - Abong

Sauhuttelijoita löytyy Suomesta satoja tuhansia. Siitä ei vaan puhuta. Tuhat tuohon tempaukseen olisi suuri pamaus, satakin jo jotain ja siitä puhuttaisiin kauan ja saataisiin keskustelua aikaan tästä asiasta. Kannabis kiellettiin vuosikymmeniä sitten, nyt kukaan ei uskalla ehdottaa muutoksia huumausainelakiin koska heti ollaan lyömässä huumemyönteisen leimaa otsaan. Niitä joilla se leima on alkaa olla paljon. Heitä ei voi tuolla tempauksella leimata koska heidät on jo leimattu. Kieltolaki ei tule jatkumaan loputtomiin. Jos joku keksii miten saada ihmisiä aktivoitua mukaan tuollaiseen toimintaan, ehdotukset ovat tervetulleita. Tähän mennessä Facebook-ryhmiä on ehdotettu ja ne lienevät tekeillä. Kukaan ei estä tekemästä omaansa, neuvoni on että ryhmän nimessä ei saisi olla kannabis koska Facebookin ylläpito estää sen. Asiasta kiinnostuneet voivat lukea viestejä muutaman sivun verran tästä taaksepäin niin näette mitä on tähän mennessä suunnitteilla ja tekeillä.