Tutkintapyyntö Kilpailuvirastolle SKL ry:n toiminnasta

Kommentoitu viesti

kummajainen

#1 En aivan ymmärrä

26.11.2011 20:16

Myönnän että en lukenut koko tekstiä, vaan hajanaisia pätkiä, mutta kokonaisuutena en ymmärrä mikä vika siinä on että kennelliitto asettaa ne rajat ja tekee päätökset suomen koiraharrastuksessa? Olkaamme tyytyväisiä että edes joku, ja että tämä joku osaa asiansa. Kaikessa on aina parantamisen varaa, eli kukaan ei ole täydellinen.

Vastaukset

No justiinsa

#2 Re: En aivan ymmärrä

2011-11-26 20:22:13

#1: kummajainen - En aivan ymmärrä

Mitä jos lukisit ensin sen koko tekstin ja kysyisit sitten jos vielä jää kysyttävää.


Vieras

#3 Re: En aivan ymmärrä

2011-11-26 20:25:50

#1: kummajainen - En aivan ymmärrä

Itselläni ainakin ei koiraihmisenä kalskahti heti korvaan tuo että 8 miljoonaa YHDISTYS tekee voittoa!!!


Vieras

#30 Re: En aivan ymmärrä

2011-11-26 22:08:15

#1: kummajainen - En aivan ymmärrä

Jos ei ymmärrä , kannattaa ottaa asioista selvää. Jos maassa on yksi ainoa järjestö, joka rekisteröi puhdasrotuisia koiria, voi siltä odottaa vaikka mitä! Jokainen meistä haluaa noudattaa Suomen lakia ja eläinsuojelupykäliä - kysymys on siitä, että monopoliasemassa oleva järjestö vaatii noudattamaan itselaatimiansa sääntöjä ja sanktio kasvattajia mielivaltaisesti toimimalla tuomioistuimena. Ei tälläkään alalla tuomioistuin ole yhdistys - eihän?

en ymmärrä minäkään

#40 mielipide

2011-11-26 22:31:24

#1: kummajainen - En aivan ymmärrä

Mielestäni kennelliitto saa asettaa rajoja koirien kasvatukseen. On hyvä että joku vaatii tutkimustuloksia ja rajoja pentumäärille. Mudda mudda kuka asettaa rajat kennelliiton maksuille? monopoli on tuossa mielessä tosi huono juttu ettei ole mitään kattoa paljonko kasvattajia voidaan rahastaa. Näillä kahdella asialla ei mielestäni välttämättä tarvitse olla yhteyttä. Miksi kasvattajien ja koiran omistajien pitäisi olla maksumiehenä? Ei koirien terveys siitä parane että antaa rahaa kennelliitolle.. siinä syy jonka vuoksi minä allekirjoitin tämän adressin. Nykyiset maksut ja vaatimukset aiheuttavat ennemminkin pentutehtailun lisääntymistä, kun kellään ei ole kohta varaa rekisteröidä pentuja, maksaa tutkimuksia ja kaikkia niitä maksuja joita vaaditaan.

Koiramies -65

#101 Re: En aivan ymmärrä

2011-11-27 21:45:09

#1: kummajainen - En aivan ymmärrä

Voi kumpa ne osaisikin asiansa. Kennelliittohan ei noudata edes yhdistyslakia, koska nehän tekevät vaan bisnestä ( 8 miljoonaa voittoa...! Haloo).

 

en ymmärrä minäkään

#124 Re: En aivan ymmärrä

2011-11-28 13:24:23

#1: kummajainen - En aivan ymmärrä

En ymmärrä näitä yrityksia SKL:n alasajoon tavalla tai toisella. Meillä on vanha vahva liitto edustamassa puhdasrotuisia koiria. kennelliitto on tehnyt paljon hyvää pitkän matkansa varrella.

Jäseniä on paljon. En tajua tätä  jatkuvaa valittamista. Asiat pitää hoitaa demokraattisesti. Pitää miettiä keitä sinne äänestää ja olla itse aktiivinen.

Ei pitäisi tuijottaa pelkkiä epäkohtia vaan nähdä ne hyvätkin puolet. En ole laatukasvattaja. Kasvatan vain puhdasrotuisia koiria. Teetän rodulle määritellyt terveystutkimukset. Itse päätän yhdistelmistä joita käytän. Kun pentue on syntynyt paprut pentujen rekkaamista varten kennelliittoon. Ei ikinä ole ollut minkäänsorttisia ongelmia. Mikäli mulla on ollut jotakin kysäistävää liitosta, vastaus on aina tullut. Liiton työntekijäiden käytös on ollut kohdallani aina ystävällistä.

 

Jo jonkin aikaa miettinyt

#184 Re: En aivan ymmärrä

2011-11-30 10:27:41