Antakaa isäni jäädä suomeen!

Kommentoitu viesti

Joni Paavola

#204 Re:

12.11.2016 16:43

#1: -  

 Ilman muuta pitää saada jäädä Suomeen. Vaikka en hyväksy väkivaltaa enkä laitonta maahantulon järjestämistä, enkä tykkää pakolaissumasta, niin kyllä elantonsa ansaitseva ihminen, joka ei ole esim. Raiskannut tai syyttä pahoinpidellyt, saa puolestani asua Suomessa. 

Sitäpaitsi syy pahoinpitelyille on erittäin ymmärrettävä. En edes lukisi sitä rikokseksi, koska muuta rangaistusta pettäjät eivät Suomessa tule saamaan.

Laiton maahantulon järjestäminen? Huhhuh... Suomeen tulee vaikka mitä rikollisia ja terroristeja, ja heidän maahantulonsa, niin kuin monen oikeankin pakolaisen, maahantulo järjestetään laittomasti, mutta tämän tapauksen luen perheestään huolen pitämiseksi, joka on oikein tehty. Niin sitä pitää. Mielestäni sellaista tulisi rangaista, joka ei pidä perheestään huolta..

Älykääpiöitä nuo päättäjät. Voisivat olla inhimillisempiä, ja mennä lain hengen mukaan eikä vain kirjaimen.

Vastaukset

Joo o

#307 Re: Re:

2018-10-20 07:13:11

#204: Joni Paavola - Re:  

Iloinen pizzapohja on nyt sitten tänne jäätyään hyväksikäyttänyt lapsia. Kannattaisiko miettiä että kannattaako rikostaustan omaavia muukalaisia jättää maahan raiskaamaan lapsia. Toivottavasti koet huonoa omaatuntoa osallisuudestasi rikoksiin

 
Ei ole tyhmyydellä rajoja

#329 Re: Re:

2018-12-28 08:54:08

#204: Joni Paavola - Re:  

Pedofiili spotattu