Emme äänestä sukupuolineutraalia avioliittoa kannattavia

Kommentoitu viesti

Hazard
Vieras

#53 Mietintää...

10.09.2010 09:45

Raamatussa kielletään melko selkeästi homoseksuaalisuus. Varmasti jokainen myös ymmärtää, että se on epäluonnollista. Jos joku väittää, että se on luonnollista, joko valehtelee tai on homoseksuaali (ja on onnistunut selittämään sen jollain oudolla tavalla itselleen). Sitä, mistä tämä epäluonnollisuus johtuu, ei kukaan osaa varmasti sanoa, eikä se välttämättä ole homoseksuaalisen ihmisen vika.

Mikäli raamattu ei ole ihmisen auktoriteetti, on selvä että hän ei näe ongelmia elää raamatun vastaisesti. En minäkään näe ongelmaa elää koraanin vastaisesti. Sen sijaan on kummallista, että sama ihminen haluaa avioliittoonsa kirkon siunauksen avioliittoon vihkimisen muodossa. Eikö se ole vähän sama, kuin että yrittäisi hakea koraanin polttamiselle siunauksen imaamilta.

Kaikillahan on Suomessa tasapuolinen mahdollisuus virallistaa liittonsa. Avioliitto ei ole valtion, vaan kristillisen perinteen traditio. Miksi siis kukaan, jolle raamattu ei merkitse mitään, haluaisi itselleen kristillisen tradition mukaisen vihkimisen?

Ai että onko homoseksuaaleja uskovaisia? Miten voi samalla kertaa toimia raamatun vastaisesti ja sanoa, että se on oman elämän peruskivi? Armo - kyllä armo on, mutta onko Jumala tyhmä?

Mitä järkeä on pitää yllä kristillisiä arvoja ja olettaa, että Jumala niiden kautta siunaa meidän elämäämme, jos haluamme murentaa ne? Eikö peruskivien murentajien olisi helpompaa muodostaa oma kirkkonsa? Ei! Sen sijaan, että kirkosta poistettaisiin kirkonpolttajat, sieltä poistetaan kirkonrakentajat.

Onneksi Jumala ei asu kirkoissamme eikä traditioissamme. Tuuli puhaltaa siellä missä haluaa. Eiköhän se ole jo ajat sitten poistunut kirkkohuoneista. Nyt taistellaan tyhjien kuorien käytöstä.

Ugh.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#54 Re: Mietintää...

2010-09-10 09:51:38

#53: Hazard - Mietintää... 

 Sukupuolineutraalissa avioliitossa ei kylläkään ole kyse siitä että homot ja lesbot haluaisivat kirkon siunauksen avioliitolleen. Puolissa näistä keskusteluista on peruskäsitteet ihan sekaisin. Sukupuolineutraalissa avioliitossa ei vaadita kirkon siunausta, vaan yhtäläinen maistraattivihkimisen oikeus kaikille. Uskoville, ateisteille, homoille ja lesboille. Ja kaikilla ei kylläkään ole tasapuolista mahdollisuutta virallistaa liittonsa. Rekisteröity parisuhde ei ole oikeuksiltaan sama kuin avioliitto. Lisäksi tämä erottelu mahdollistaa ihan turhan syrjinnän. Ihmisen seksuaalisuus on hänen oma asiansa, ei ole ok että tästä asiasta tehdään numero pitämällä yllä kahden kastin avioliittoja, joissa on sama sisältö.

Mervi
Vieras

#58 Re: Mietintää...

2010-09-10 10:43:48

#53: Hazard - Mietintää... 

 Olet Ihan Oikeassa, etenkin tuulesta :) 

 

Vieras
Vieras

#61 Niinpä, onko Jumala tyhmä

2010-09-10 11:09:24

Ai että onko homoseksuaaleja uskovaisia? Miten voi samalla kertaa toimia raamatun vastaisesti ja sanoa, että se on oman elämän peruskivi? Armo - kyllä armo on, mutta onko Jumala tyhmä?

 Jos ihmisen ainoa rikos on se, että haluaa rakastaa ja tulla rakastetuksi, minkälainen Jumala tuomitsee tällaisesta ihmisen ikuiseen kadotukseen? Ja joka tapauksessa, sanotaan että homo/lesbo päättää hyväksyä oman suuntautumisensa ja uskoo että Jumala on rakkaus, eikö silti ole parempi että hän on uskovainen kuin että ei ole? Miksi hänet pitää yrittää niin päättäväisesti ajaa laumasta pois? Millä lailla homon/lesbon usko on teiltä muilta uskovilta pois?

Näinkö on
Vieras

#65 Tjaa

2010-09-10 21:12:22

Eikö peruskivien murentajien olisi helpompaa muodostaa oma kirkkonsa?

Muistan lukeneeni seuraavat luvut jostain, en mene takuuseen että ne on oikeat. Joka tapauksessa 80 % suomalaisista kuuluu kirkkoon, ja näistä 80 prosentista noin 20 prosenttia ilmoittaa uskovansa niin kuin kirkossa kuulutetaan. Lisäksi 60 prosenttia suomalaisista ilmoittaa hyväksyvänsä homojen ja lesbojen kirkollisen siunaamisen ja toisessa tutkimuksessa 44% ilmoitti hyväksyvänsä homojen kirkollisen vihkimisen.  Siis KIRKOLLISEN! Ja tässä sukupuolineutraalissa avioliitossa ei edes ole kyse kirkollisesta vihkimisestä vaan maistraattivihkimisestä, joten arvatenkin se lisää kannatusta entisestään. Joten nämä te jotka haluatte estää maistraattivihkimisen homoilta olette rökäleesti vähemmistössä, enkä ymmärrä miksi koko Suomen kansan pitäisi tanssia teidän pillinne mukaan. Kas kun sellainen syrjintä mitä lesbot ja homot ovat joutuneet kokemaan sopii yhä harvemman oikeustajuun.