Emme äänestä sukupuolineutraalia avioliittoa kannattavia

Ihmettelee hän
Vieras

#51 Re: Re: Avioliitto on valtion asia eikä valtio voi syrjiä kansalaisiaan ilman perustetta

09.09.2010 23:51

#50: Tuomas M - Re: Avioliitto on valtion asia eikä valtio voi syrjiä kansalaisiaan ilman perustetta 

 Jos valtiollisen elimen juridiseen sopimukseen, ts. avioliittoon, sotketaan Raamattu ja Raamatun käsitykset, miten voi olla että valtio saa vihkiä ateistit ilman että uskovat saavat hepulikohtauksen?

Vieraskynä
Vieras

#52 Re: Re: Avioliitto on valtion asia eikä valtio voi syrjiä kansalaisiaan ilman perustetta

10.09.2010 00:39

 

Nyt kun uskovaiset haluavat omia "avioliiton" eivätkä pääse tästä asiasta yli, ratkaisu on ilmiselvä. Koko kansan avioitusminen hoidetaan yhtenäisesti maistraatissa ja liitto nimetään jollain muulla nimellä, sanotaan nyt vaikka Liitto. Halutessaan voi käydä siunaamassa liittonsa kirkossa, jolloin siitä käytetään nimitystä avioliitto. Näin uskovaiset voivat säilyttää apartheidjärjestelmänsä homojen suhteen, ja leima siirtyy seksuaalisuudesta uskontoon, koska uskostahan tässä kinataan. Toisin sanoen erilaisissa papereissa, vaikka nyt jossain opintotukihakemuksesas tms. on ruksivaihtoehdot "liitossa" tai "avioliitossa", ja jälkimmäisen merkitys on "olen liitossa ja baitövei myös uskovainen". Kun se aikaisemmin oli "olen liitossa ja seksuaalinen mieltymykseni on homo/lesbo, vaikka en kyllä ymmärrä mitä sillä asialla on tämän opintotukiasian kanssa tekemistä". Näin kaikki saavat mitä haluavat? 

Hazard
Vieras

#53 Mietintää...

10.09.2010 09:45

Raamatussa kielletään melko selkeästi homoseksuaalisuus. Varmasti jokainen myös ymmärtää, että se on epäluonnollista. Jos joku väittää, että se on luonnollista, joko valehtelee tai on homoseksuaali (ja on onnistunut selittämään sen jollain oudolla tavalla itselleen). Sitä, mistä tämä epäluonnollisuus johtuu, ei kukaan osaa varmasti sanoa, eikä se välttämättä ole homoseksuaalisen ihmisen vika.

Mikäli raamattu ei ole ihmisen auktoriteetti, on selvä että hän ei näe ongelmia elää raamatun vastaisesti. En minäkään näe ongelmaa elää koraanin vastaisesti. Sen sijaan on kummallista, että sama ihminen haluaa avioliittoonsa kirkon siunauksen avioliittoon vihkimisen muodossa. Eikö se ole vähän sama, kuin että yrittäisi hakea koraanin polttamiselle siunauksen imaamilta.

Kaikillahan on Suomessa tasapuolinen mahdollisuus virallistaa liittonsa. Avioliitto ei ole valtion, vaan kristillisen perinteen traditio. Miksi siis kukaan, jolle raamattu ei merkitse mitään, haluaisi itselleen kristillisen tradition mukaisen vihkimisen?

Ai että onko homoseksuaaleja uskovaisia? Miten voi samalla kertaa toimia raamatun vastaisesti ja sanoa, että se on oman elämän peruskivi? Armo - kyllä armo on, mutta onko Jumala tyhmä?

Mitä järkeä on pitää yllä kristillisiä arvoja ja olettaa, että Jumala niiden kautta siunaa meidän elämäämme, jos haluamme murentaa ne? Eikö peruskivien murentajien olisi helpompaa muodostaa oma kirkkonsa? Ei! Sen sijaan, että kirkosta poistettaisiin kirkonpolttajat, sieltä poistetaan kirkonrakentajat.

Onneksi Jumala ei asu kirkoissamme eikä traditioissamme. Tuuli puhaltaa siellä missä haluaa. Eiköhän se ole jo ajat sitten poistunut kirkkohuoneista. Nyt taistellaan tyhjien kuorien käytöstä.

Ugh.

Vieras
Vieras

#54 Re: Mietintää...

10.09.2010 09:51

#53: Hazard - Mietintää... 

 Sukupuolineutraalissa avioliitossa ei kylläkään ole kyse siitä että homot ja lesbot haluaisivat kirkon siunauksen avioliitolleen. Puolissa näistä keskusteluista on peruskäsitteet ihan sekaisin. Sukupuolineutraalissa avioliitossa ei vaadita kirkon siunausta, vaan yhtäläinen maistraattivihkimisen oikeus kaikille. Uskoville, ateisteille, homoille ja lesboille. Ja kaikilla ei kylläkään ole tasapuolista mahdollisuutta virallistaa liittonsa. Rekisteröity parisuhde ei ole oikeuksiltaan sama kuin avioliitto. Lisäksi tämä erottelu mahdollistaa ihan turhan syrjinnän. Ihmisen seksuaalisuus on hänen oma asiansa, ei ole ok että tästä asiasta tehdään numero pitämällä yllä kahden kastin avioliittoja, joissa on sama sisältö.

Mauri Vilponen
Vieras

#55 Homoudesta ...

10.09.2010 10:05

Homoudesta…

Homoudelle yritetään saada jokin kaunis nimi. Puhutaan kaunistellen ja häpeillen sukupuolisesta vähemmistöstä kuin jostakin rodusta.  Jos rotu tai perimä olisi kysymyksessä, se olisi kuollut jo aikoja suku­puuttoon. Kysymyshän on seksuaalisesta häiriintyneisyydestä, luonnonvastaisesta  luonnot­to­muudesta, perversiosta, jota esiintyy erityisesti länsimaisessa rappiossa. Afrikkalaisten sananpal­veli­joiden mukaan ongelma siellä on lähes tunte­maton.  Historiallisissa kehyksissä  homoutta esiintyi erityisesti yhteisöissä ennen niiden tuhoutumista. Professori Aapeli Saarisalo, joka teki arkelogisia kaivauksia ja tutkimuksia lähi-idässä 50 vuoden ajan, luennoi aiheesta yli 20 vuotta takaperin,  rappiosta, missä kansat elivät juuri ennen kuin kaiken peittänyttä tuhkakerrostumaa. Jumala edelleenkin säätää  kansakuntien asumisen ajat ja rajat (Apt.17:26 ).   

On käsittä­mätöntä, että nykysuomen poliitikot ovat niin syvässä  henkisessä ja hengellisessä  rappiossa, että sukupuo­lisesti neutraalista avioliittosta edes keskustellaan puhumattakaan, että sellaiseen yritetään sekoittaa koko kansa lainsää­dän­nöllä. Lipposen hallitus aloitti tuon rappiokierteen, jolle ei näy loppua. Samat voimat, jotka romuttivat avioliiton, vaativat nyt homoille avioliittoa. Eikö siellä ole enää yhtään miehistä miestä, joka nousisi seisomaan ja Kyösti Kallion tavoin julistaisi: ”Vanhurkaus kansakunnan korottaa, mutta synti on kansakunnan häpeä”?

On täysin eri asia jos yksilöt harrastavat homoutta, eläimeen sekaantumista, lasten uhraamista epäjumalille jne., kuin se, että koko kansa lainsäädännöllä vedetään siihen. Mooseksen lain mukaan nuo mainitut rikkomukset olivat samassa linjassa ns. verivelan alaisia rikkomuksia joista seurasi kuoleman rangaistus, jonka kansa oli velvollinen tuomitsemaan ja panemaan täytäntöön, tai muutoin se itse joutui syynalaiseksi:  ”… pitäkää ne säädökset, ettei teitä oksentaisi ulos se maa, johon minä vien teidät asumaan” (3.Ms.20). Jumala säätää edelleenkin kansakuntien asumisen ajat ja rajat (Apt.17:26).

Jumala loi ihmisen mieheksi ja naiseksi, ei mieheksi ja mieheksi tai naiseksi ja naiseksi (1.Ms.1:27). Jumala ja Hänen oikeutensa eivät ole muuttuneet eivätkä muutu. Vielä tuhannen vuoden kuluttua se on kirjaimellisesti sama, kuin tänä päivinä. Hän rakastaa syntistä ihmistä, mutta vihaa ja tuomitsee synnin, joka erottaa ihmisen Jumalasta. Piispojen ja kirkon siunaamisilla on merkitystä vain, jos ne ovat sopusoinnussa Raamatun sanan kanssa.  Jeesus sanoi: ”Te olette maailman suola, jos suola käy mauttomaksi, se ei kelpaa muuhun kuin pois heitettäväksi ja ihmisten tallattavaksi”. Juuri näin on käymässä luterilaiselle kirkolle. Homouteen viitaten Uusi Testamentti puhuu luonnonvastaisista häpeällisistä himoista, sydämen himojen saastai­suudesta, oman ruumiinsa häpäisemisestä, riettaudesta, villiintymisestä, kelvottoman mielen vallassa olemisesta, sopimattomien tekemisestä jne. (Room.1.), asioista joita media kutsuu  ’rakkaudeksi’.  

 

Kaikkille ihmisille, myös homoille on olemassa toivo sillä: ”Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa” (2.Kor.5:19).  Jeesuksen veri vuoti myös näiden verivelan alaisten rikkomusten tähden ja Hän otti pälleen niistä seuranneen rangaistuksen. Hän voi puhdistaa ja vapauttaa ihmisen kaikista sellaisista orjuuden siteistä. Niin kuin eräs homojen keskuudessa työtä tekevä piispa (ei suomalainen) sanoi: ”Homous on demoni, kun se ajetaan ulos, niin homous lähtee saman tien.”   

Mauri Vilponen

Vieras
Vieras

#56 Re: Homoudesta ...

10.09.2010 10:13

#55: Mauri Vilponen - Homoudesta ... 

 On surullista ja järkyttävää, minkälaisen maailmankuvan voi itselleen rakentaa jos kaivautuu liian syvälle omaan poteroonsa. Homouden syntymekanismeja ei tiedetä, mutta jo 40 vuotta sitten todettiin ettei kyseessä ole mielenterveyden häiriö, ja homous poistettiin tautiluokituksesta. Koska homoseksuaalisuus ei ole sairaus, se on sekä homolle että ympäristölle vaaraton ominaisuus, jota lisäksi esiintyy runsain määrin  myös luonnossa. Tämmöiset demonipuheet voisi aikuinen ihminen unohtaa ja hankkia jotain vähän vähemmän masentavia harrastuksia, suoraan sanottuna.

Mervi Klemiato
Vieras

#57 mies ja nainen

10.09.2010 10:35

Rakastaa voi Se on hyvä niin paljon kun sielu sietää,

RAKKAUDESSA EI OLE MITÄÄ VÄÄRÄÄ,

mutta seksi suhteen samaa sukupuolta olevien välillä

On luonnotonta! Se on luonnonvastaista,

Perhe pitää säilyttää lasten moraalin turvaamiseksi.

 

Mervi
Vieras

#58 Re: Mietintää...

10.09.2010 10:43

#53: Hazard - Mietintää... 

 Olet Ihan Oikeassa, etenkin tuulesta :) 

 

Oma ajattelu kunniaan
Vieras

#59 Onko?

10.09.2010 10:44

#57: Mervi Klemiato - mies ja nainen 

Määrittele luonnoton. Seksiä ja pitkäaikaisia parisuhteita esiintyy luonnossa samaa sukupuolta olevien eläinten välillä, joten luonnoton merkityksessä ei esiinny luonnossa ei sovellu homoseksuaalisuuteen. Pitäisikö luonnoton siis määritellä uudestaan, vaikkapa "asiaksi, josta en itse pidä ja jota minut on opettu karsastamaan"?

IHmettelijä
Vieras

#60 Ihmeellistä

10.09.2010 10:46

Perhe pitää säilyttää lasten moraalin turvaamiseksi.

 Miten se että homoseksuaaliset ihmiset haluavat perustaa perheen jotenkin estäisi perheen säilymistä, en voi ymmärtää. Eli jos homo tai lesbo haluaa perustaa perheen, heteroiden perheet eivät säily?

Vieras
Vieras

#61 Niinpä, onko Jumala tyhmä

10.09.2010 11:09

Ai että onko homoseksuaaleja uskovaisia? Miten voi samalla kertaa toimia raamatun vastaisesti ja sanoa, että se on oman elämän peruskivi? Armo - kyllä armo on, mutta onko Jumala tyhmä?

 Jos ihmisen ainoa rikos on se, että haluaa rakastaa ja tulla rakastetuksi, minkälainen Jumala tuomitsee tällaisesta ihmisen ikuiseen kadotukseen? Ja joka tapauksessa, sanotaan että homo/lesbo päättää hyväksyä oman suuntautumisensa ja uskoo että Jumala on rakkaus, eikö silti ole parempi että hän on uskovainen kuin että ei ole? Miksi hänet pitää yrittää niin päättäväisesti ajaa laumasta pois? Millä lailla homon/lesbon usko on teiltä muilta uskovilta pois?

Tuomas M
Vieras

#62 Re: Onko?

10.09.2010 16:00

#59: Oma ajattelu kunniaan - Onko? Määrittele luonnoton. Seksiä ja pitkäaikaisia parisuhteita esiintyy luonnossa samaa sukupuolta olevien eläinten välillä, joten luonnoton merkityksessä ei esiinny luonnossa ei sovellu homoseksuaalisuuteen. Pitäisikö luonnoton siis määritellä uudestaan, vaikkapa "asiaksi, josta en itse pidä ja jota minut on opettu karsastamaan"?

 De facto on syytä pitää mielessä, että se, mitä esiintyy luonnossa, ei aina olekaan luonnollista.

Tuomas M
Vieras

#63 Re: Re: Re: Avioliitto on valtion asia eikä valtio voi syrjiä kansalaisiaan ilman perustetta

10.09.2010 16:27

#51: Ihmettelee hän - Re: Re: Avioliitto on valtion asia eikä valtio voi syrjiä kansalaisiaan ilman perustetta   Jos valtiollisen elimen juridiseen sopimukseen, ts. avioliittoon, sotketaan Raamattu ja Raamatun käsitykset, miten voi olla että valtio saa vihkiä ateistit ilman että uskovat saavat hepulikohtauksen? 

Kirjoittaja nähtävästi haksahti esittämääni teoreettiseen spekulointiin. Tällä hetkellä avioliitto ei ole vielä valtion asia, mutta sukupuolineutraalin avioliittolain hyväksymisellä valtio omii koko avioliiton itselleen. Ja kuten tästäkin adressista huomaat, "uskovat saavat hepulikohtauksen".

Vieras
Vieras

#64 Re: Kristillinen avioliitto

10.09.2010 20:33

#12: - Ei avioliittoon vihkimistä olla keneltäkään mieheltä ja naiselta tuomitsemassa tai kieltämässä ovat uskossa tai EI. ....KYSYMYS ON MIES, MIEHEN KANSSA ...TAI ...NAINEN NAISEN KANSSA SITÄ  JUMALA EI OLE TARKOITTANUT  AVIOLIITOKSI JA SIUNATTAVAKSI

 

Näinkö on
Vieras

#65 Tjaa

10.09.2010 21:12

Eikö peruskivien murentajien olisi helpompaa muodostaa oma kirkkonsa?

Muistan lukeneeni seuraavat luvut jostain, en mene takuuseen että ne on oikeat. Joka tapauksessa 80 % suomalaisista kuuluu kirkkoon, ja näistä 80 prosentista noin 20 prosenttia ilmoittaa uskovansa niin kuin kirkossa kuulutetaan. Lisäksi 60 prosenttia suomalaisista ilmoittaa hyväksyvänsä homojen ja lesbojen kirkollisen siunaamisen ja toisessa tutkimuksessa 44% ilmoitti hyväksyvänsä homojen kirkollisen vihkimisen.  Siis KIRKOLLISEN! Ja tässä sukupuolineutraalissa avioliitossa ei edes ole kyse kirkollisesta vihkimisestä vaan maistraattivihkimisestä, joten arvatenkin se lisää kannatusta entisestään. Joten nämä te jotka haluatte estää maistraattivihkimisen homoilta olette rökäleesti vähemmistössä, enkä ymmärrä miksi koko Suomen kansan pitäisi tanssia teidän pillinne mukaan. Kas kun sellainen syrjintä mitä lesbot ja homot ovat joutuneet kokemaan sopii yhä harvemman oikeustajuun.

Hazard
Vieras

#66 Re: Tjaa

10.09.2010 23:28

#65: Näinkö on - Tjaa

Miltä seuraavanlainen ajatus kuulostaa:

80 % suomalaisista kuuluu kokoomukseen, ja näistä 80 prosentista noin 20 prosenttia ilmoittaa kannattavansa kokoomuksen politiikkaa. Lisäksi 60 prosenttia suomalaisista ilmoittaa hyväksyvänsä vasemmistolaisten käymisen kokoomuksen tilaisuuksissa ja toisessa tutkimuksessa 44% ilmoitti hyväksyvänsä vasemmistolaisten kuulumisen kokoomukseen.

Eikö jokaisella täysjärkisellä herää tuollaisen lauserykelmän jälkeen kysymys: "minkä ihmeen takia vasemmistolaiset haluavat kuulua kokoomukseen, jos eivät kannata sen politiikkaa?" ja "vaikka kaikki suomalaiset hyväksyisivät vasemmistolaisten kuulumisen kokoomukseen, miksi ihmeessä vasemmistolaiset haluaisivat kuulua kokoomukseen? Eikö heillä ole oma puolue ja oma paikka?"

Avioliitto on kristillinen traditio. Rekisteröity parisuhde on valtiollinen juridinen toimenpide. En usko, että kukaan on sitä vastaan, että homoseksuaalit saavat samoilla oikeuksilla olevan juridisen parisuhteen (lukuunottamatta sellaisia oikeuksia, jotka koskevat puolustuskyvyttömiä lapsia, vrt. adoptio) kuin muutkin parisuhteeseen aikovat. Sen sijaan on kummallista, että homoseksuaalit haluavat siunauksen taholta, jonka suurin auktoriteetti, perustuskirja (raamattu) kieltää homoseksuaalisen suhteen. Onko olettamuksena se, että homoseksuaali suhde saataisiin näin normaalistandardin piiriin ja että Jumala suomalaisten vuoksi muuttaisikin sanojaan?

Se mitä kenenkin olo- tai makuuhuoneessa tapahtuu, ei kuulu muille. Mutta silloin kun homoseksuaalisuudesta yritetään tehdä toista yhteiskunnallista luonnollisuuden standardia, on selvää että ollaan harhateillä. Sitä se ei ole - jokainen tietää sen. Tietysti olisi helpompaa vaieta ja todeta, että antaa mennä vaan. Joillain kirkkoon kuuluvilla ihmisillä on kuitenkin vielä selkäranka, jonka taittaminen sattuu. Mistään henkilökohtaisesta kaunasta tai ihmisten elämän vaikeuttamisesta ei ole kysymys. On vain pyrkimys pitää kirkko kirkkona ja valtio valtiona. Niitä ei ole hyvä sekoittaa, vaikka ne asuvatkin avoliitossa.

Vieras
Vieras

#67 heh heh heh

11.09.2010 00:49

usko, että kukaan on sitä vastaan, että homoseksuaalit saavat samoilla oikeuksilla olevan juridisen parisuhteen (lukuunottamatta sellaisia oikeuksia, jotka koskevat puolustuskyvyttömiä lapsia, vrt. adoptio) kuin muutkin parisuhteeseen aikovat.

 No sitten olet laittanut nimesi väärään adressiin :DDDDDDDDDDDDDDD. Ja lisäksi, en ole edes väittänyt että homot haluavat kirkon siunausta. Tuo esimerkkini oli vain siksi, että on turha kuvitella että suurin osa kirkon jäsenkunnasta ajattelisi näin päin kuin tämän adressin allekirjoittajat. Te olette vähemmistönä, ja joutaisitte perustaa oman kirkkonne. Vai niinkö se nyt sitten menee, ettei sellaisille riviluterilaisille ole kirkossa tilaa, jotka eivät halua osallistua homojen syrjintään? Itse en edes ole sitä mieltä, että kirkon pitäisi vihkiä homoja ja lesboja, mutta VALTIO ei voi syrjiä homoja. Siksi sukupuolineutraali, kaikille yhteinen siviilivihkiminen on saatava aikaan. Tajuatteko, olette pieni vähemmistö joka nurkasta huutaa, että epistä kun kaikki ei tee niinkuin me halutaan.

Vieras
Vieras

#68 Re:

11.09.2010 09:40

#32: -  

 Hei, Oli ihana lukea tekstiäsi, kun itse ajettelen samoin,  harmittavinta on että he jotka ovat joutuneet väärän seksuaalisuuden hurmaan eivät näe, sumeilta silmiltään totuutta, siksi he luulevat toimintojaan rakkaudeksi.  Lapsia todella käy sääli jos joutuvat tälläisiin perheisin. Koska lapset viattomuudessaan uskovat aikuisia ja heidän tapojaan, hehän vain luulevat että "vanhemmat" rakastavat toisiaan eivätkä näe siinä mitään pahaa (ehkä ennenkun oma murrosikä alkaa..), mutta kun miehen tai naisen malli puuttuu, puuttuu samalla se sisäinen malli joka tuo tasapainoa. Pyrippä politiikkaan, olen varma äänestäjäsi, jos vain nimen tietäisin :)

T, Mervi kolmen pojan äiti Hki

Vieras
Vieras

#69 Väärin, väärin ja väärin

11.09.2010 09:53

#68: Vieras - Re:  

 Homojen ja lesbojen lapsia on tutkittu runsain määrin, ja kaikkien tutkimusten lopputulema on se, että homojen ja lesbojen lapsista tulee ihan tavallisia, kaikin puolin. Heistä tulee seksuaalisuudeltaan heteroja/homoseksuaalisia ihan samassa suhteessa kuin muusta västöstä. Ymmärrättekö! Sateenkaariperheessä kasvaminen ei tarkoita sitä että lapsesta tulee itse homoseksuaalinen. Homot ja lesbot syntyvät ihan tavisheteroperheisiin, mikä jo kertoo siitä että kyseessä on synnynnäinen asia. Lisäksi homojen ja lesbojen lapset eivät voi mielenterveydeltään YHTÄÄN sen huonommin kuin muut lapset. Jos jotain eroa on löydetty, se on ollut positiiviseen suuntaan, esim. hedelmöityshoidoilla aikaansaadut lesbojen lapset tuntuvat kehittyvän pikkuisen normitasoa onnellisemmiksi, epäilemättä siksi että vanhemmat ovat todella sitoutuneita vanhemmuuteen. Jos lapsilta itseltään kysyy, hyvin usein viesti on se, että muut lapset ei kiusaa, mutta ikävää palautetta tulee aikuisilta (!!!). Tässä olis tämänkin adressin allekirjoittajille monelle peiliin katsomisen paikka.

M
Vieras

#70 Re: Onko?

11.09.2010 10:00

#59: Oma ajattelu kunniaan - Onko? 

 Haluatko muuttua eläimen tasolle? Mihin saakka seksuaalisuudessasi haluat mennä? Onko sinulle seksuaalisuus tärkeämpää kuin moraali? Sekoitatko rakkauden ja vääristyneen seksuaalisuuden?Kun raamatussa kielletään homoilu yms, ja silti hangataan vastaan..?luuletko olevasi viisampi kuin Jumala?Tämän ajan sekoilut Hobit intiaanit näki kauan sitten juuri sillä että ihmiset egoilussaan näin luulevat.Väännetäänkö kymmenen käskyä vielä "suvaitsevaiden" toimesta päälaelleen?Turha yritää kääntää minun päätäni suvaitseksi, luuletko että uskon sinua enemmän kuin omatuntoani ja  Jumalaa?

Eläimet myös syövät elävältä toisiaan, teetkö sinä sitä?  Et varmaan :)

 

 

Vieras
Vieras

#71 Ihmetellä täytyy

11.09.2010 10:06

he luulevat toimintojaan rakkaudeksi

 Miten aikuinen ihminen voi puhua kahden ihmisen rakkaudesta tällä lailla? Homot ja lesbot ovat ihan tavallisia ihmisiä, heillä on vain hieman toisenlaiset seksuaaliset mieltymykset kuin muulla väestöllä. Ja jos ruvetaan katsomaan noita seksuaalisia mieltymyksiä tarkemmin, ne eivät eroa heteroväestöstä lainkaan. Ihan _tismalleen_ samoja asioita tehdään myös heteroitten makuuhuoneissa. 

Ja mitä tulee rakkauteen, homot ja lesbot ovat ihan samanlaisia kuin muutkin ihmiset. He pystyvät ja haluavat rakastaa, haluavat seksiä, pystyvät sitoutumaan parisuhteeseen. Se jos mikä on TERVEEN psyyken ja seksuaalisuuden merkki. Sairasta tai ongemaista seksuaalisuutta on sellainen, josssa ei pystytä luottamaan ja nauttimaan seksistä, käytetään toisia hyväksi, ollaan seksuaalisesti holtittomia, ei pystytä sitoutumaan suhteeseen. Pyrkimällä parisuhteeseen homoja ja lesbot nimenomaan haluavat tukea omaa tervettä seksuaalisuuttaan. Ja kyllä se kuulkaa on  niin päin, että jos homot ja lesbot eivät pystyisi rakastamaan toista ihmistä ja toivoisi voivansa perustaa perhettä, SILLOIN he olisivat luonnottomia ja pelottavia ihmisiä. Eivät tällaisena syvästi inhimillisenä.

Vieras
Vieras

#72 Helppoa kuin heinänteko

11.09.2010 10:08

Mihin saakka seksuaalisuudessasi haluat mennä?

 1) Ovatko osallistujat aikuisia ja ei-holhouksealaisia?

2) Ovatko he mukana vapaaehtoisesti?

3) Aiheutuuko heille fyysistä tai psyykkistä haittaa?

 

Vierailija
Vieras

#73 Väärinkäsitys

11.09.2010 10:26

Eläimet myös syövät elävältä toisiaan, teetkö sinä sitä?  Et varmaan :)

 Eihän se että kritisoi sanan luonnoton käyttöä tarkoita sitä että kaikki mitä eläimet tekee on ok ihmiselle. Mutta ei sellainen mitä esiintyy luonnossa ole myöskään luonnotonta, ja siksi on outoa perustella homojen syrjimistä luonnottomuudella.

Ja jos luonnottomasta puhutaan, niin jokainen joka istuu tässä näppäimistönsä ääressä tekee jotain melkoisen "luonnotonta".

Tellervo Nyberg
Vieras

#74 Mitä Sanoo Jumalan Sana?

11.09.2010 11:27

Tänä päivänä pienistäkin asioista ihmiset vetävät  oikeuteen toisiaan kunnian loukkauksesta.

Me kristityt voisimme vetää jokaisen homoutta ja lespoutta suosivan papin oikeuteen, koska hän opettaa ja ehkä itsekin elää vastoin Jumalan Sanaa.

Sehän on päivän selvä asia, että jos matten opettaja koulussa opettaa lapsia väärällä tavalla mattea, niin hänethän erotetaan, koska hän on epäpätevä. Jos Jumalan Sanaa saarnataan ja opetetaan erilailla kuin mitä Pyhä Raamattu opettaa niin silloinhan täytyy tällaiset papit ja piispat ja jopa Arkkipiispatkin eroittaa, koska he ovat epäpäteviä virkaansa toimittamaan.

He eivät ole kykeneviä johdattamaan ihmisiä Taivastielle, koska eivät itsekään kulje sitä tietä!

Eikö kukaan ole varmis keräämään sellaiseen Adressiin nimiä ja vetämään oikeuteen kaikki papit, piispat ja mahdollisesti Arkkipiispankin oikeuden eteen.

Koska kirkko on aivan kykenemätön hoitamaan seurakuntalaistensa iankaikkisuus asioita Taivastielle.

Jokainen meistä kuolee, ei homot eikä lesptkaan jää tänne pällistelemään, vaan heidätkin asetetaan kerran Jeesuksen ja Jumalan eteen vastaamaan kuinka ovat opettaneet kansaa tuntemaan Elävän Jeesuksen.

Siis toisin sanoen meillä tavallisilla matti ja maija meikäläisllä on myöskin vastuu ja oikeus vaatia oikeata Raamatullista opetusta Paimenilta!

Siunattua syksyä, Tellervo Nyberg.

Vieras
Vieras

#75 Rakkaudesta

11.09.2010 11:40

Olen aina ihmetellyt sitä, miten uskovat haluavat nähdä asian niin, että homoja ja heteroja koskevat täysin eri lainalaisuudet, vaikka samassa maailmassa eletään, samanlaisilla aivoilla ja psyykkisillä mekanismeilla ollaan varustettuja.  Se mikä on heteron elämässä kauneinta ja arvokkainta, toisin sanoen rakastaminen ja rakastetuksi tuleminen, perhe, onkin yhtäkkiä homon elämässä sairasta, kieroutunutta ja luonnotonta. Jumala siis vihaa homoissa juuri niitä asioita, jotka tekevät heteron elämästä elämisen arvoista. Heteroissa jumala vihaa asioita, joista luopuminen ei tee kenenkään elämää onnettomaksi tai typistetyksi - kateutta, vihaa, haureutta, ahneutta jne. Kuka meistä tarvitsee näitä? Ei kukaan. Toisin kuin rakkaita, pysyviä ihmisiä ympärille. 

Kun hetero haluaa perustaa perheen, se on asia jota meidän kaikkien kannattaa tukea. Kun homo tai lesbo haluaa perustaa perheen, se on kauheaa ja pilaa kaiken. Mitä ihmettä?! Eikö se että nämä demoniset kammotuksetkin haluavat rakkaan ihmisen rinnalleen ja perustaa perheen, ole juuri kaikkein voimallisin todistus perheen perustamisen voimasta! Mutta ehei, se että jossain kaksi miestä tai naista solmii liiton, vaikuttaa jollain  kummallisella taikavoimalla siihen, että kaikkialla muualla heteroitten perheet kaatuvat, heterot eivät pysty enää hillitsemään itseään lainkaan, lopettavat työnteon ja aloittavat loputomat orgiat sekä ryhtyvät harrrastamaan seksiä naapurin Mustin, vainajien ja omien sisarustensa kanssa. Uskomatonta kyllä, tämänkin perustelun olen ihan omasilmäisesti lukenut. Haluaisinpa tietää mikä taikavoima tämä tämmöinen on, koska ainakin minun tuntemani homot pystyvät ajattelemaan muutakin kuin seksiä, käyvät töissä ja ovat muutenkin tuotteliaita yhteiskunnan jäseniä. Joten esimerkin voima se ei ainakaan ole. 

Muutenkin olen ihmeissäni tästä ajatuksesta, että homoja pitää sorsia, että yhteiskunnat pysyisivät pystyssä. Minulla on nimittäin se nähtävästi väärä käsitys, että olen ihan itse vastuussa omista perhearvoistani, enkä todellakaan tarvitse homojen sorsintaa suojelemaan minua itseltäni.