Home- ja kosteusvaurioista sairastuneet huomioitava

Kommentoitu viesti


Vieras

#73

30.11.2011 23:58

Asuntojen home on tuottoisaa asianajajille jotka vetävät suuria palkkioita home-ongelmien oikeudenkäynneistä. Oulussa asuntomessuille 2005 rakennetusta kerrostalosta löytyi ensimmäinen sädesieniasunto joulukuussa 2006. Yhtiön hallitus hyssytteli, että asiasta ei saa puhua, jotta asuntojen arvo ei alenisi. Huhtikuussa 2007 puikkoihin hyppäsi juristi Siponen kaupungissa tunnettujen Tehoinssi-tutkijaystäviensä kanssa. 8 kuukautta myöhemmin, joulukuussa 2007, oli ensimmäinen asiaa koskeva yhtiökokous, jonka kutsussa ei sanallakaan mainittu yhtiöstä löydettyjä kosteus- ja homeasuntoja. Kokousaika taktikoitiin mahdollisimman ongelmalliseen saumaan joulun alla, kellonaikaan jolloin työtä tekevä kansalainen ei voinut osallistua kokoukseen. Tuossa kokouksessa juristi Siponen asiantuntijoineen maalaili kauhuskenaarioita muutaman läsnäolleen mielikuvitukseen ja kokouksen lopuksi isännöitsijä Lahti löi vasaransa pöytään,kun he päättivät ottaa mittavan lainan uuteen As Oy:hyn hometutkimuskulujen ja juristin palkkioiden maksamiseksi. Isännöitsijätoimisto ei koskaan,åuseista pyynnöistä huolimatta, toimittanut erittelyä siitä, mihin 150 000 euroa oli käytetty. Nyt velkaa on 250 000, 00 euroa. Aikaa on kulunut 6 vuotta, jolloin juristi on taktikoinut rakennusliikkeitä ulos niiden 10 vuoden rakentajan vastuusta. Siponen tutkijoineen on maksattanut siitä taloyhtiön osakkeenomistajilla palkkioita tekemättä mitään itse As Oy:n hyväksi. Asianajajien liiton valvontalautakuntaan otettuani yhteyttä, sieltä tuli kahden vuoden väännön jälkeen päätös, joka muistuttaa vitsiä. Olin eräässä kantelukirjeessäni maininnut, että juristi Olli Siponen ei halua keskustella asiasta, vaan on lyönyt neljästi luurin korvaani heti,kun on nimeni kuullut. Juristien liiton valvontalautakunnan vastaus oli: " Olli Siponen ei ole koskaan lyönyt luuria korvaanne ja asian käsitteleminen loppuu tähän."
Kokemukseni osoittaa, että homeesta hyötyjiä eivät ole ainoastaan maastossa liikkuvat juristit tutkijakätyreineen, vaan niitä istuu myös Asianajajien liiton valvontalautakunnassa.

Vastaukset


Vieras

#85 Re:

2012-01-30 09:24:41

Ihmettelijä

#86 Re: Voiko olla vaurioita

2012-01-30 09:32:28

#73: -

Ymmärsinkö oikein, että Oulussa asuntomessuille 2005 rakennetusta kerrostalosta löytyi ensimmäinen sädesieniasunto jo joulukuussa 2006? Onko tuo edes mahdollista nykyaikakaudella? Käsitykseni on, että suomi24:lla kirjoittelee joku ja väittää aivan päinvastaista.