Vetoomus Keuruun keskustassa sijaitsevan Seiponharjun puolesta

Kommentoitu viesti

Eläköön valinnanvapaus
Vieras

#81 Re: Re: Re: Re: Re: Huono tiedotus!

10.09.2010 17:09

#80: Vieras - Re: Re: Re: Re: Huono tiedotus!

Ahdasmielistä änkeämistä suppealle kapealle alueelle.

Ihmettelen Keuruun yrittäjien puheenjohtajan näkemystä kaikkien palvelujen sijainnista keskustan alueella. On lyhyt näköistä sijoittaa kaikki sumppuun pienelle alueelle. Tuollaisesta ajattelutavasta on seurauksena järjettömät ruuhkat, kun kaikki kynnelle kykenevät auton omistajat köröttelevät keskustaan ostoksille.

Herra Paasulle tekisi erinomaisen hyvää laajentaa näkökantaansa keuruulaisten liikkeiden sijainnista. Keuruu on riittävän pieni paikka hajasijoittaa liiikkeitä vähän kauemmaksikin keskustasta laajemmalle alueelle. Kaikkialle pääsee hyvin jalkaisin ja pyörällä, eikä hajasijoitus aiheuta ruuhkia ja liikenne sumppuja.

Herra Paasulla voi olla taka-ajatuksena se, että hänen oman yrityksensä näkyvyys on parempi, kun hän itse on ajamassa kaikkia liikkeitä keskustan alueelle yhteen sumppuun.

Voidaan tietysti kysyä onko kyseessä vain oma etu ja oman liikkeen hyötymisetu kaiken takana?

Näin Suur-Keuruussa:

"Keuruun Yrittäjien puheenjohtaja Tapani Paasu taas sanoi, että Keuruuntien varrella palvelut ovat loistavasti 500 metrin matkalla."

Vastaukset

huono tiedonkulku
Vieras

#99 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Huono tiedotus!

2010-10-15 18:49:56

#81: Eläköön valinnanvapaus - Re: Re: Re: Re: Re: Huono tiedotus!

Tietääkö Keuruun yrittäjien puheenjohtaja, jos harjulle rakennetaan tulevaisuudessa, liittyykö rakentamiseen harmaata taloutta?

Miten puheenjohtaja kommentoi sitä, että seurakunta joutuu maksamaan YIT:e 300000€, jotta saa myytyä YIT:e 153000€ tontin, jolle YIT:n pitäisi alkaa rakentamaan taloa?

Eikö juuri tällainen menettely ole harmaata taloutta?

Vai onko se puheenjohtaja Paasun mielestä lahjan antamista päämäärän saavuttamiseksi?

 

http://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/2010101512519492_pk.shtml