Emme äänestä sukupuolineutraalia avioliittoa kannattavia

Kommentoitu viesti

Vieras
Vieras

#121 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ei voi olla totta

11.09.2010 23:51

#119: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ei voi olla totta 

Voi hyvänen aika! Voiko tämä nyt oikeasti olla näin vaikeaa. Jos lainauksessa sanotaan että 64 prosenttia homojen ja lesbojen lapsista on _harkinnut_ suhdetta samaa sukupuolta olevan kanssa mutta jätetään kertomatta ettei heistä kuintekaan juuri kukaan siihen ole ryhtynyt, onhan se nyt aivan olleelinen tieto asian merkityksen ymmärtämisen kannalta! Voisihan se olla vaikka niin että 64 prosenttia on harkinnut ja 30 ryhtynyt, mikä olisi todella iso luku. Tai variaatioita ihan mihin tahansa suuntaan. Tuolla tiedolla ei tee yhtään mitään tuollaisena. Lisäksi siinä ei kerrota tarkemmin mitä tämä "harkitseminen" edes tarkoittaa. Sitä että on ollut johonkin vakavampikin suhde? Vai sitä että on pari kertaa pussaillut tyttökaverin kanssa ja sitten on harkittu että ollaanko nyt sitten suhteessa vai ei, lähinnä ympäristöä järkyttääkseen. Vai mitä se harkitseminen on ollut?

Ja ne indikaattorit olivat sitä, että jos nuoriso olisi noista kokeiluista jotenkin vahingoittunut, niin olisihan se sitten näkynyt aikuisilla mielenterveysnogelmina ja parisuhdevaikeuksina, sellaisina indikaattoreina.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#126 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ei voi olla totta

2010-09-12 00:14:28

#121: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ei voi olla totta 

Kyllä taitaa olla vainoharhaisuutta, jos asian noin tulkitsee kuin sinä. Tuo on kuitenkin jonkinlainen referaatti isommasta viitetekstistä eikä siinä väitetä mitään väärää.

Ja muuten niistä indikaattoreista huomaan, että kirjoittelet näköjään ihan omiasi. Tutkimusten mukaan homoperheiden lapsilla on enemmän kokemuksia avioeroista, itsemurhista, riidoista jne. Ei aina välttämättä itsensä aiheuttamia, mutta "vanhempien" taholta kyllä. Tämä voidaan näyttää todeksi tilastojen valossakin. Mutta sinun mielestäsi ja viittaamasi tutkijan mielestä asialla ei varmaankaan ole mitään vaikutusta lapsiin.