Emme äänestä sukupuolineutraalia avioliittoa kannattavia

Kommentoitu viesti

Juho Nuosmaa
Sievi

#163 Re: Re: Re: Re: Ei luonnonvastaisuudelle

14.09.2010 17:14

#162: Se että kourallinen homoja ja lesboja vihitään avioliittoon ei muuta avioliiton käsitettä miksikään.

 Muuttaahan se.

Juuri kuten toteat, "kasvattamaan mahdollisen perheen" muuttaa olennaisesti avioliitossa sovittavaa tärkeintä perintöä muuttaen sen vain mahdolliseksi. Tärkein perintö on uusi elämä ja sen kasvattaminen 24/7 parikymmentä vuotta tai pidempään. Tuo käsityksesi muuttaisi avioliittokäsityksen ajatukseksi pelkästä parisuhteesta, jolla on oikeuksia ja mahdollisuuksia. Avioliittoon perhe ja perheeseen sitoutuminen kuuluu olennaisesti. Se tekee avioliitosta kokonaisuutena epäitsekkään. Kahden aikuisen liittokin on toinen toisestaan huolehtimista, mutta kasvatus ja suvun jatkuminen puuttuu, se on lähinnä vastavuoroista huolenpitoa ja julistus hedonistisesta kanssakäymisestä.

Vastaukset

Vieras

#173 Re: Re: Re: Re: Re: Ei luonnonvastaisuudelle

2010-09-15 10:47:21

Juuri kuten toteat, "kasvattamaan mahdollisen perheen" muuttaa olennaisesti avioliitossa sovittavaa tärkeintä perintöä muuttaen sen vain mahdolliseksi." 

 Perhe on AINA vain "mahdollinen, ei taattu", myös heteroilla. Lisäksi homot ja lesbot hankkivat myös lapsia, joten vaatimuksesi suvunjatkamisesta täyttyy.  Toinen asia on sitten se, että lienet aika yksin tuon käsitykseni kanssa, että avioliitolla ei ole muuta tarkoitusta kuin suvunjatkaminen. Oma rakas ystäväni esim. ei pysty saamaan lapsia, mutta ihan varmasti hän on sitä mieltä että myös hänen avioliittonsa ja rakkautensa mieheensä on arvokas ja avioliitto-nimikkeen "arvoinen".