Psykiatrinen pakkohoito on lakkautettava

Kommentoitu viesti


Vieras

#129

27.03.2018 03:08

Sadistiset persoonat nimittelevat netissakin ihmisia skitsofreenikosksi, heti jos eivat pida mielipiteesta, jojakainen tuollainen on puhdas sadisti, kuten psykiatriassa toskentelevat on 100%.

jos koululaaketiede olisi fiksu, se pyytaisi kaikki ihmisojkeus rikokset anteeksi, joita se on tehnyt koko suomen itsenaisyyden ajan.merkanut ihmisia kuin hullu kehon kivuistamielisairaaksi  kiduttanut psykiatrisin kidutusmenetelmin siita jos potilas on erehtynyt menee valtiolle kertoo kipujaan..valtiomme sadisti ja haukkuu ihmisia jos he sairastelevat, eli kayttaa solvvjana ja haukkujana psykiatreja, jotka vangitsevat heti kidutukseen, jos et pysty peittamaan sita ettet usko yhteenkaan poliittiseen takoitukseen tehtyyn pannukakku teoriaan, joita syntyi pannukakun kieltamisen jalkeen heti uusia mutta aarimmaisen vaarallisia teorioita: evoluutio ja psykiatria, josta syntyi eugenismi.

Barbaariset ihmiset ovat aina kekisineet sadistisia kidutus teoriota ja nauttineet siita etta paasevat lrimaamaan, koska heilla ei ole omaa tuntoa, he nakevat muut skitsoina yms..jonka tyyppisia nimityksia ainoastaan sadisti persoona pystyy kayttamaan toisista.

Psykiatria on 100% sadismia ja psykoatriksi hakeutuu ainoastaan sadisteja..eika kukaan muu voi edes kayttaa noin halventavia diaknooseja toisia vastaan ja he latovat niita jo taalla netissa heti jos mielipide ei miellyta.

 

Mielisairain on aina se joka nakee toiset mielisairaana ja aarimmaisen vainoharhaiset sadistit jopa kehon kivuista..

 

Kylla tuli itsenaisesta suomesta sadisti toerioihin sairastunut kauhu valtio, jonka paikka nayttais olevan siperiassa, eurooppaan nain sadisti valtio ei kuulu, jonka sadismilla ei ole mitaan rajaa..simputtaa ja tekee mielisairaan papruja jopa kehon kivuista.ja kiskoo  vankilamaisiin gettoihin..hyi hitto mita barbarismia ja sadismia nuo koululaaketieteen poliittiseen kayttoon tehdyt kidutus teoriat on..suoraa sadismia ja vainoharhaiset sadistit uskoo sadismin olevan auttamista..

Koululaaketiede on aina tehnyt poliittiseen kayttoon illuminatyn tilauksesta teorioita ( eigenismi) ja kiduttanut niilla ihmisia ja rakentanut isanmaan vihaa ja saanut isanmaataaan rakastavat ja siihen luottavat yskilot pelkaamaan ja vihaamaan isanmaataan.

Jokainen psykiatrian julmaa teoriaa, terminologiaa, leimoja harrastava henkilo on tunteeton sadisti ja ainoastaan sadisti pystyy toimimaan psykiatrina..

Nauttii ihmisen karsimyksista ja kasvattaa karsimysta sadistisesti sivaltelemalla kehon kivuistakin mielisairaiden kirjoihin..joko meni perille etta psykiatriaa pystyy harrastamaan vain sadisti persoonallisuus joka saa nautintonsa leimoista ja sadistisista sivalluksista joka alkaa kehon kivuista ja sit sadismi vahvistuu pian jokasikin psykoosiksi..

 

Suomen kaltainen valtio on vaarallinen valtio kansalle..valtio onpuhtaasti nazi tyyppiseksi eugenisti sadistiksi kouluttanut tohtorimme, joiden julmuus. Vie suomen itsenaisyyden.

 Ei kai kukaan puolusta tallaista sadistisiin teorioihin sairastunutta mielipuoli valtiota joka hyokkaa kuin barnaari  psykosomatioillaan  sairaita vastaan sadismia ja kidutusta harjoittavaa maata..suomen puolustaminen olisi sadismin puolustamista.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaukset

Jahos

#149 jos antipsykiatristeja olisi kuunneltu 1930 luvulla, juutalais vainoja ei olisi koskaan ollut

2020-04-30 19:33:32

#129: -  

Antipsykiatristit vastusti freudin ajoista asti psykiatriaa, 

He tiesivät mihin leimaaminen johtaa, kansan murhaan kun mielisairaaksi merkattujen määrä nousee liian suureksi.

Psykiatrit merkkasi silmäväristä kansakunnittain ihmisiä mielisairaaksi ja mielisairaita tuli niin paljon että saksan oli pakko alkaa kaasuttaa heitä.

Meno on tänään sama, 5 s tautiluokitus takaa että mielisairaaksi merkattuja tulee niin paljon että valtiot tulee aloittamaan mielisairaaksi merkattujen tappamisen.

Valtioita ei kiinnostanut silloin, eikä kiinnosta nyt onko leimat oikeita ja mistä syystä ja miten psykiatrit leimaa,

Kun leimattuja tulee liikaa, valtiot vain tappavat leimatut..

Psykiatrian vastustajat ovat kauko näköisiä aina ollet ja ainot mieleltään terveet  silloin kun valtiot sairastuu koululääketieteen   massatyhmyys teorioihin. 

Koululääketiede ja sen psykiatrit oli ainoat mielisairaat ja sairauden tunnottomia 1940 , eivät tajunneet kuinka sairas psykiatrian puoskari teoria on, eikä tajua nyt.

Juutalaisvainoja ei koskaan olisi ollut jos antispykiatristeja olisi kuunneltu.