Kansallis- ja luonnonpuistot ovat kansallisomaisuuttamme.

Kommentoitu viesti

Vieras
Vieras

#30 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: on muutakin kuin kansallispuistot

17.09.2010 20:20

#28: Telttavaeltaja - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: on muutakin kuin kansallispuistot 

 Hyvä, että sanot suoraan asiasi.  Kun muistelen aikoja 70-luvulla ja jokivarsia ja lammen rantoja, niin nuotion pohjia ja roitotulien jäänteitä näkyi paljon enemmän kuin nyt. Ihmisiä puistossa on toki enemmän kuin telttavaeltajan kulta-aikoina ja hyvä hyvää niin. Se joka luonnossa omin voimin liikkuu, niin luontoa rakastaa. Kukin tavallaan. Kuka meistä on on sanomaan, mikä on oikea tapa. Aikoinaan yövyttiin tulilla, tehtiin ruuat tulilla jne. Tästä voi arvioida, että keskimääräinen kulkija poltti puuta viikon reissulla vähintään 2- 3kuutiota, joskus enemmänkin. Nykykulkijalla polttopuun kulutus jää murto-osaan tuosta. Hyviä vaelluksia sinulle. Mie jatkan kanssa vaelluksia, vaikka en sinun hyväksyntääsi saanutkaan. Hyvällä omalla tunnolla, luontoa kunnioittaen.

Vastaukset

Telttavaeltaja
Vieras

#32 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: on muutakin kuin kansallispuistot

2010-09-17 20:35:44

#30: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: on muutakin kuin kansallispuistot

"Aikoinaan yövyttiin tulilla, tehtiin ruuat tulilla jne. Tästä voi arvioida, että keskimääräinen kulkija poltti puuta viikon reissulla vähintään 2-3 kuutiota, joskus enemmänkin."

 

Aikamoista roihuttelua! Ja vielä keskimääräisellä kulkijalla! Olisi mielenkiintoista tietää, mihin tuollainen laskelma perustuu.

Ei jokainen luonnossa liikkuja luontoa rakasta. Jäljistä sen voi päätellä. Valitettavasti.