Emme äänestä sukupuolineutraalia avioliittoa kannattavia

Kommentoitu viesti

nih
Vieras

#226 Tunteet muuttuu ja ihminen ailahtelee

17.09.2010 22:16

Rakkaus on tunne ja ihminen tuntee vaikka minkälaista tunnetta milloinkin. En sen perusteella muuttaisi yhteiskunnan rakenteita. Joku rakastaa miestä, toinen naista ja kolmas lemmikkiponiansa. Jos sen mukaan muutetaan lakeja, niin seuraavaksi aletaan ajamaan lajineutraalia avioliittoa, koska joku kissaansa rakastunut haluaa mennä naimisiin tämän kanssa. Se ei tee mielestäni homoseksuaalisiasuhteita normaaleiksi, että joku sattuu rakastamaan toista (tai niinkun joku täällä ilmaisi: kiihottumaan toisesta).

Ja mitä sukupuolitauteihin tulee: on totta että heterosuhteissa leviää kaikista eniten sukupuolitauteja. Mutta jos Raamatun mallilla elettäisiin, olisi ihmiset vain oman puolisonsa kanssa. Jos näin olisi alusta lähtien ollut, tilanne olisi varmaan toinen. Ei homoseksi ole Raamatun mukaan ainoa synti seksuaalisuuden alueella. Turha siitä on sen suurempaa syntiä tehdä, kun että on esimerkiksi monia heteroseksikumppaneita.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#228 Re: Tunteet muuttuu ja ihminen ailahtelee

2010-09-17 22:53:11

kissaansa rakastunut haluaa mennä naimisiin tämän kanssa. 

Herätys nyt siellä mielikuvitusmaassa. Onko sinulla paljonkin kavereita, jotka ovat rakastuneet kissaansa ja haluavat mennä sen kanssa naimisiin? Täällä aikuisten-oikeesti-maailmassa?

Vieras
Vieras

#229 Re: Tunteet muuttuu ja ihminen ailahtelee

2010-09-17 22:59:24

Ei homoseksi ole Raamatun mukaan ainoa synti seksuaalisuuden alueella. Turha siitä on sen suurempaa syntiä tehdä, kun että on esimerkiksi monia heteroseksikumppaneita 

No miksi siitä sitten tehdään? Ei kenellekään tulisi mieleenkään lisätä seksuaalisesti holtittoman heteron avioliittoon määreitä, joilla hänen holtittomuuttaan tehdään terminologian keinoin yhteisölle selväksi.  

Vieras
Vieras

#232 Re: Tunteet muuttuu ja ihminen ailahtelee

2010-09-19 00:00:02

#226: nih - Tunteet muuttuu ja ihminen ailahtelee

Määrällisesti heterosuhteissa enemmän, mutta kun suhteuttaa heterouden ja homouden yleisyyteen, homosuhteissa niitä on taatusti enemmän.