YLEn mediamaksu

Kommentoitu viesti


Vieras

#244

17.12.2011 10:58

Hallitus ja muut valtaa pitävät elimet, kuten THL, haluavat käyttöönsä takuuvarman kanavan, jonka kautta nämä uutisoivat seulottua ja näille instansseille sopivaa ns. "virallista" tietoa. RAHA sanelee sen, mikä saa olla virallista tietoa ja mikä ei. Tämä on juuri sitä samaa suomalaisten noikittamista jota näkee kaikessa, mm. kuntaliitoksissa ja Euroopan velkamaitten pakko-auttamisessa, jotta Suomen ministereille nostettaisiin hattua ja he saisivat ansaitsematonta kiitosta Brysselin neuvottelupöydissä.
Tämäkin Suomen eliittikanava YLEN toiminnan he maksattavat kansalta perittävinä veroina, aivan samalla periaatteella, kuin THL:n ja STM:n yhteistyössä tilaama sikamainen sikarokotelähetys maksettiin sumeilematta suomalaisten veroeuroista. Oli viittä vaille, etteikö suomalaisille langetettu sanktioita siitä, että suuri määrä väestöstä jätti tuon kelvottoman rokotteen ottamatta. Jos olisi ollut jokin mahdollisuus antaa rangaistus, niin sen he olisivat tehneet. Uskokaa tai älkää, niin sellaista lakia varmasti Arkadianmäellä suljettujen ovien takana ollaan kaavailemassa. Samaan aikaan päättäjät vaikeroivat rahanpuutteesta, kun puhutaan niistä kustannuksista, joita tarvittaisiin, jotta suomalaisille saataisiin takaisin kunnolla toimiva julkinen terveydenhuoltojärjestelmä. Milloin kansan silmät aukeavat??????????? Toivottavasti se ei ole sitten liian myöhäistä !!!!!!!!
Katsokaahan muita uutislähetyksiä ja verratkaa saman päivän uutisia YLEN uutisointiin, niin huomaatte eron. Yle ei mm. kerro totuutta, joka koskee hallituksen tai suoraan sen alaisuudessa toimivien instanssien väärinkäytöksistä, kuten mm. MTV:n uutiskanava tekee. Korruptiota lisäävä päätös, tämä YLE-vero on, jonka päättäjät julkeavat maksattaa kansalla. Kauanko suomalaiset antavat näiden käskyttää? Suora demokratia ei antaisi tällaisille oman edun tavoittelijoille automaattisesti oikeuksia YLE-maksun kaltaisille taakoille. Vapauspuolue ajaa suoran demokratian hallintomallia Suomeen, jossa kansalaisillakin on sanottavana sanansa. Suoran demokratian hallintomallissa hallituksen on pakko kysyä kansalaisilta, ennen kuin päätöksiä tehdään.
MIKÄ ON SIINÄ NIIN VAIKEAA? MIKSI SUOMALAISET EIVÄT ALKAISI VAATIMAAN HALLINTOMALLIA, JOSSA MINISTEREIDEN OLISI PAKKO KUUNNELLA KAIKEN MAKSAJIA, ELI MEITÄ SUOMALISIA, ENNEN PÄÄTÖSTENSÄ TEKEMISTÄ ? TÄLLAINEN ON TOIMINUT SVEITSISSÄ JO PIAN SATA VUOTTA JA SILLÄ ON SAATU AIKAAN TYYTYVÄINEN KANSA JA PALJON MUUTA HYVÄÄ.

Vastaukset

kyläilijä

#245 Re:

2011-12-17 23:00:41

#244: -

aivan puhut asiaa! olen samaa mieltä.