Protesti KANSANEDUSTAJIEN 8,1% Palkankorotusta vastaan!

Kommentoitu viesti

Vieras Sama
Vieras

#1707 Ajatus muiden joukossa

06.10.2010 11:21

#1695: -  

 Minulla onkin ajatus, että nykyisen kaltainen kansanedustuslaitos järjestelmä onkin tullut tai tulossa pikkuhiljaa tiensä päähän, ehkä muutosta onkin syytä pohtia jo seuraavaaan eduskuntavaaliin mennessä. Ehkäpä kansanedustuslaitosta ja kansanedustajatoimintaa olisikin syytä ja tarve kehittää enemmänkin vpk (vapaapalokunta) muotoiseksi,  edustajat edustaisivat kansaa oman työnsä ohessa, sorvari, opettaja, työtön, suutari, leipuri, dipl.ins, eläkeläinen, jne. tästä maksettaisiin tietenkin asianmukaiset kulu, ym korvaukset, muttei missään nimessä mitään tähtitieteellisiä palkkoja ja palkanlisiä, kokouspalkkioita ja kissanristiäiskorvauksia, ymv. Tähän nyt ei tarvitse suhtautua kuin piru raamattuun, mutta ehkä tämä kuitenkin eräällä tavalla olisi näin aluksi suuntaa antavaa.

 

 

Vastaukset

Sama
Vieras

#1709 Jatkoa

2010-10-06 11:34:39

#1707: Vieras Sama - Ajatus muiden joukossa 

 On aivan 100% totta, että politiikalta, kansanedustuslaitokselta, kansanedustajilta ja ministereiltä on jo kovaa kyytiä menossa, ellei sitten jo pahemman kerran mennytkin uskottavuus, kansanedustajat ja ministerit  mielletään kuuluviksi smaan herrakansaan kuin kokoomuksen ja muiden oikeistopuolueiden kannattajat.

Muutos on välttämätön
Vieras

#1726 Re: Ajatus muiden joukossa

2010-10-06 12:34:34

#1707: Vieras Sama - Ajatus muiden joukossa

Olen täsmälleen samaa mieltä, että MUUTOS tarvitaan, jotta tämä kansan lypsäminen loppuu.

Uusi järjestelmä ja sellainen, että se on veronmaksajien ja äänestäjien kontroilloitavissa.

Viisaita ihmisiä riittää ja kekseliäisyyttä. On vain se IHANA keksintö EU, joka meille pakkosyötettiin porvarien toimesta ja sillä voi olla sanomista monien hyvien uudistamisien suhteen.

Olemme Idän ja Lännen nyrkin välissä, epäitsenäisiä ja käskytettäviä maksumiehiä!