VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Kommentoitu viesti


Vieras

#1007

10.01.2012 14:19

Miksi ei vapaan olevista kissoista pidetä yhtä suurta meteliä vaikka ne aiheuttavat joka vuosi keskenmenoja (syntymättömän lapsen kuolemia) ja kymmeniä lapsia syntyy vammautuneina???

http://fi.wikipedia.org/wiki/Toksoplasmoosi
http://www.saunalahti.fi/arnoldus/toxoplas.html
http://www.oireet.fi/toksoplasmoosi.html

Meillä täällä maalla, jopa oman tilan alueella on susia ja ilveksiä, mutta ei niistä mitään harmia ole ollut. Ei susi koiraa syö jos ei sitä sudelle syötä! Ihanko oikeasti tässä ollaan tuhoamassa yhtä Suomeen kuuluvaa lajia vain siitä syystä että niidenkin täytyy jotain syödä. Piruko käskee sitä "kallista, koulutettua" metsästyskoiraa sinne susialueelle päästää? Metsästäjilläkö vain on oikeus kulkea koirineen metsissä? Tappamassa? Onko metsästäjän tappama hirvi tai kauris sen oikeutetumpaa tappamista kuin suden tappama? Kyllä metsästäjienkin tappamat elukat kärsivät. Esim. ammuttu hirvi juoksee usein jopa satoja metrejä ennen tuupertumistaan. Kettujakin saa edelleenkin pyytää tuskallisilla jalkanaruilla.

Metsästäjät ja poroisännät ne ovat sitä pahinta kaksinaamaista sakkia! Ensin istutetaan tänne Suomeen kuulumattomia lajeja (esim. valkohäntäkauris) ja sitten pidetään niitä väkisin ruokinnalla hengissä, että saataisiin lisää ammuttavaa. Mutta auta armias jos joku petoeläin kehtaa mennä tälläisen elukan ruuakseen kaatamaan niin johan nousee meteli! Törkeyden merkki on se että tälläkin palstalla oikein kehuskellaan miten saa suden helpoiten salaa hengiltä!

Entäs sitten porojen kasvattajat; kasvatetaan tuotantoeläimiä toisten mailla ilmaiseksi, sitten tuo toisten kustannuksella tuotettu poro on lihana kaupassa niin jopas on porolla hintaa! Kotieläinten liha tuotetaan kalliilla hinnalla kun tarvitaan ostorehua ja rakennuksia elukoille mutta poroisännät rahastavat toisten mailla tuotetulla lihalla. Sitten vielä kehdataan nurista niistä muutamista petoeläimistä jota Lapissa on vielä salametsästykseltä säästynyt. Poroja on liikaa, metsälaitumien kuluminen näkyy jopa sateliittikuvista. Poroja kuolee nälkään joka vuosi. Poroisännät luulevat olevansa jotain maailman valtiaita, tapetaanhan siellä muiden koiriakin mitä julmimmilla tavoilla, esim, elävän koiran läpi lyödään seiväs ja jätetään se kitumaan.

Tälläisiäkö luonnon vihaajia te ihan oikeasti haluatte täällä kannattaa? Entäs rattijuopot ja pedofiilit jotka vammauttavat vuosittain useita satoja lapsia? Miksi ei niitä kohtaan tunneta samanlaista lynkkausmielialaa kuin susia kohtaan? Pedofilia on yleisempää kuin mitä luullaan. Paljon on tapauksia jotka eivät koskaan tule julkisuuteen. Tälläkin palstalla kirjoitelleista on on aivan varmasti joku sellainen. Ollaan aiheutettu ikuisia kärsimyksiä jollekin viattomalle lapselle, ja täällä sitä ollaan vaatimassa yhtä viattoman lajin tuhoamista. Kuvottavaa!

Hävetkää ihmiset!

Vastaukset

Ilpo

#1062 Re:

2012-01-11 23:00:10

#1007: - Sinä kun et ymmärrä mittään esim. Suomessa ei ole VALKOHÄNTÄKAURISTA! Muutenkin sanomasi ei ole mistään kotoisin, jos sieltäkään . Häpeä.