Emme äänestä sukupuolineutraalia avioliittoa kannattavia

Kommentoitu viesti

Vieras
Vieras

#321 Re: Herätkää näkemään tämä mielettömyys, ennenkuin on myöhäistä!

07.10.2010 14:12

#Tässä maassa on jo nyt liikaa hyljättyjä lapsia. Tahot jotka ajavat tällaisia asioita eivät tule vastaamaan seurauksista, vaan tässä yhteiskunnassa nyt jo koko ajan lisääntyvä pahoinvointi tulee entisestään lisääntymään kun terveet perhe-ja ihmissuhde rakenteet hajoavat entisestään. Kukaan ei kohta enää luota toiseensa senkään vertaa kuin nykyisin.! 

 Aika usein jää syy- ja seuraussuhteet näissä kauhistuneissa kirjoituksissa hieman hämäriksi. Miten asiaan liittyy hylätyt lapset? Miten pieni määrä aivoituvia homoja ja lesboja onnistuu hajottamaan koko kansan perhe- ja ihmissuhderakenteet - KONKREETTISESTI? Kun hehän nimenomaan ovat perustamassa perhettä eli vahvistamassa perheen perustamisen ideaa. Rupeavatko heterot eroamaan, jos jos jossain homo tai lesbo menee naimisiin? Millä logiikalla eroaminen johtuu juuri homoseksuaaleista? Ja mitenköhän toisiin ihmisiin luottaminen tähän liittyy?

Vastaukset

Vieras
Vieras

#323 Re: Re: Herätkää näkemään tämä mielettömyys, ennenkuin on myöhäistä!

2010-10-08 00:42:18

#321: Vieras - Re: Herätkää näkemään tämä mielettömyys, ennenkuin on myöhäistä! 

Vaikka valtio säätäisi avioliiton ihmisen ja pöydänjalan väliseksi, käytännössä tapahtuisi seuraavaa: Ylivoimainen enemmistö eli heterot menisivät yhteen toistensa kanssa. Vähemistön edustajat menisivät yhteen kukin suuntauksensa mukaisesti. Koska homojen ja lesbojen lapsista tulee heteroja/homoja samassa suhteessa kuin heterojen lapsista, myös he noudattaisivat ylläolevaa kaavaa. Yksikään hetero ei muuttuisi homoksi, pedofiiliksi tai pöytien rakastajaksi. Toisin sanoen mitään ei muuttuisi. Sama se on tämän sukupuolineutraalin avioliiton käytännön seurausten kanssa. Mikään muu ei muuttuisi, kuin että yksi syrjivä elementti lähtisi pois homojen ja lesbojen elämästä ja yhteiskuntarauha kasvaisi taas tämän vähemmistön suuremman hyvinvoinnin verran.