Emme äänestä sukupuolineutraalia avioliittoa kannattavia

Harri
Vieras

#301 Sukupuolineutraalia??

01.10.2010 19:04


Näyttää siltä, että politiikassa on tärkeintä pitää meteliä itsestään, sanojen sisällöllä ei niin ole väliä, kunhan ääntä lähtee!
Tuntuu, että jokainen eduskuntavaaliehdokas on valmis kannattamaan vaikkapa koirien ja ihmisten välisiä avioliittoja, mikäli sillä teemalla vaan tulee äänestäjiä omiin riveihin.
Viisaus on rajallista, mutta ihmisen typeryydellä ei näytä olevan mitään rajaa...


vuorenvarmasti
Vieras

#302 kylmä totuus

01.10.2010 20:16

jos koko maailma muuttuu homoystävälliseksi maailmaksi,niin homot ja lesbot levittävät ja kasvavat rähjättömästi hulluinlailla. jumala katsoi muinoin aikain ja tuhosi sodoman ja ......tämä on yksi esimerkki varoitus. älkää suostuko homon ja lesbonlevittämistä. samanaikaisesti islamistinperhe tekee suuren lapsenluvut.heistä tulee koko maailman isäntäjoukko.helvetti portilla on totta.koira karkaa ja juoksee vapaasti.syynä oma järki katoaa. kaaos maailma,jossa homot ja lesbot.
Vieras
Vieras

#303 Re: Sukupuolineutraalia??

02.10.2010 03:03

Viisaus on rajallista, mutta ihmisen typeryydellä ei näytä olevan mitään rajaa... 

Juu, ja sinun kirjoitus on siitä oikein malliesimerkki. Voin vaan kuvitella vastaavat maalailut aikaisemmilta vuosisadoilta. Mihin tämä kaikki päättyy? Jos orjat vapautetaan, päästetäänkö kotieläimetkin irti? Jos naiset saavat äänioikeuden, saavatko kohta eläimet ja porkkanatkin!!

No, miten kävi?

Vieras
Vieras

#304 Re: Re: Sukupuolineutraalia??

02.10.2010 03:09

#303: Vieras - Re: Sukupuolineutraalia?? 

 Lisäksi voisi jatkaa ajatusleikkiä, että jos ihmiskunta tulisi yhtäkkiä hulluksi ja päättäisi naisten äänioikeuden jälkeen antaa äänioikeuden myös porkkanoille, missä määrin se olisi naisten syy?

jehovan "todistaja"
Vieras

#305

03.10.2010 16:33

turha, typerä addressi. joten turha, typerä vastaus...

OLIS MUUTEN VIINAA MYYNNISSÄ TOSSA NAAPURILLA 10e PULLO JA HUUMEITAKIN LÄHTIS HALVALLA! MUSTA RAAMATTU ROKKAA!!!!
Vieras
Vieras

#306 Re: sori nyt vaan mut..

04.10.2010 19:49

#6: Sivula - sori nyt vaan mut.. 

 Hei Viera nimimerkillä, all you need is love. Tiesitkö, että rakkautta on itseasiassa 3 eri laatuista. Jumalan rakkaus ihmiseen, joka on ehdotonta rakkautta, eli Jumala rakastaa sinua sellaisena kuin olet.Toiseksi on ystävän rakkaus, joka on ehdollistavaa, kun toimit niin ja niin olet hyväksytty olet rakastettu. Kolmanneksi on ero rakkaus, eli intiimi suhde. Usein vedotaan Jumalan rakkauteen puolustellessa esim homoutta. Jumalan rakkaus kuuluu kaikille, kuitenkin harvat ovat ne jotka siitä pääsevät todella osallisiksi. Miksi??? Jumala rakastaa synnistä kärsivää ihmistä, joka on hako teillä,  siksi hän on suunnitellut ihmiselle mainion tien yhteyteensä, vapautuksen riippuvuuksista, totutuista tavoista jne jotka sotivat hänen tahtoa vastaan. Vapautumiseen synnistä, perkeleen valheista ja vankeudesta,  tarvitaan avoin sydän Jeesuksen Kristuksen synnin, perkeleen ja kuoleman voittajalle. Ei Jumala ole ihmistä vastaan, hän on asettunut ihmisen puolelle, se mitä hän tahtoo on se, että me vapaaehtoisesti luovumme synnistä (homous on syntiä) ja pääsemme elämään todeksi Jumalan rakkauden Jeesuksessa Kristuksessa, sillä ei ole ihmiskunnalle muuta pelastusta annettu kuin ristiin naulittu Kristus. God is Love, but love is not blind! 

Matti Natri
Vieras

#307 Saako auton kanssa mennä kohta naimisiin....

04.10.2010 21:30

Erikoinen nimi tämä....sukup. neutr...kaikkea se piru keksiikin......Nämä ovat näitä Setan yhteiskunnan varoilla keksimiä ja pirun neuvoilla, juttuja....Kyllä Saatana on ovela, mutta kiitos Herralle Raamatusta, jossa sanotaan että mieheksi ja naiseksi Hän loi heidät ja myöhemmin avioliitosta miehen ja naisen välillä, ei muuten.
Minä motoristina alan kohta ajaan lakia läpi et halukkaat voisivat mennä naimisiin moottoripyörän kanssa ja kai siihenkin kannattajia saisi............
Taidan ja pysyn kuitenkin Jumalan Sanassa ja ajelen muuten vain ilokseni m-pyörällä ja aoin voittaa motoristeja Jeesukselle kuin tein Albaniassakin .......
Että Raamattu on hieno kirja suoraan Jumalalta meille kaurahatuille, ettei mitä tahansa saatas päähämme ja alettaisiin vääriä oppeja seuraamaan.
Jumalalta tulee vielä parhaat ja iankaikkiset viisat neuvot ja ohjeet.
Jeesus elää tänäänkin.
Naista rakastava mies

#308 mitä merkitystä?

04.10.2010 21:30

Samaa mietin kuin joku tai varmaan monetkin, eli mitä merkitystä tällä on ja mitä tällä haluatte saavuttaa? Unohdetaan jumalat ja miettikää itse onko tämä tarpeellista.

Vieras
Vieras

#309 Re: Saako auton kanssa mennä kohta naimisiin....

04.10.2010 21:54

Minä motoristina alan kohta ajaan lakia läpi et halukkaat voisivat mennä naimisiin moottoripyörän kanssa ja kai siihenkin kannattajia saisi 

Mitäpä jos tosiaan rupeaisit ajamaan tätä lakia. Ole hyvä. Sittenpähän näkisit miten mopo on lähtenyt käsistäsi näissä 5-vuotiaiden mielikuvitusleikeissä joita näköjään harrastat.

Vieras
Vieras

#310 Re: Re: sori nyt vaan mut..

04.10.2010 22:37

Hei Viera nimimerkillä, all you need is love. Tiesitkö, että rakkautta on itseasiassa 3 eri laatuista. .. 

Niin, teillä on siellä raamattupiirissä varmasti oikein rattoisaa, kun jaottelette ihmisiä helvettijonoon ja taivasjonoon sen mukaan kuka ketäkin rakastaa ja miten, mutta milloinkahan ymmärtäisitte että teidän spekulointien ulkopuolella on ihan todellinen maailma, jossa todelliset ihmiset joutuvat kärsimään teidän ideologioiden takia. Niin että ihan liiat monet ihmiset eivät uskalla olla oma itsensä, pelkäävät kertoa vanhemmilleen omasta suuntautumisestaan, pelkäävät työnsä puolesta, pelkäävät saavansa asiatonta kohtelua, joskus jopa joutuvat pelkäämään fyysistä väkivaltaa. Tämä teidän touhu ylläpitää tällaista tilannetta yhteiskunnassa ja miten ihmeessä tämä nyt sopii juhlapuheisiin uskovaisten hienosta moraalista ja lähimmäisenrakkaudesta? Sukupuolineutraali avioliitto auttaa omalta osaltaan hälventämään ennakkoluuloja sukupuolivähemmistöjä kohtaan, niin että jokaisella ihmisellä olisi tässä maassa rauha olla oma itsensä niin kauan kuin siitä ei ole haittaa muille. Yhä harvempi haluaa osallistua tällaiseen koulukiusaamismentaliteettiin mitä tämäkin ketju on täynnä.

Vieras
Vieras

#311 Re: sori nyt vaan mut..

05.10.2010 00:43

#6: Sivula - sori nyt vaan mut..

Jokainen ihminen on syntinen - jokaisen lähtökohta on siis kadotus.

Kadotuksesta voi pelastua vain Jeesuksen sovitustyön tähden, tukeutumalla häneen.

Raamattu ilmoittaa myös homoseksuaalisuuden olevan synti.

Jos väitämme että jokin synti ei ole synti - valehtelemme.

Rakkaus ei ole sitä että puhutaan kuulijan mieliksi jotta olisi parempi mieli.

Totuuden puhuminen on tässäkin tapauksessa rakkauden teko.

Totuus voi tehdä kipeää, mutta siitä johtuva katumus saattaa pelastaa ihmisen sielun.

Siunausta.. all you need is Jesus.

Vieras
Vieras

#312 Re: Re: sori nyt vaan mut..

05.10.2010 08:06

Jokainen ihminen on syntinen - jokaisen lähtökohta on siis kadotus... 

Ei mee kaaliin, tämä on SINUN käsityksesi. Sinulla voi olla myös muita Raamattuun perustuvia käsityksiä, joiden perusteella haluat harrastaa henkistä väkivaltaa muita ihmisryhmiä kohtaan. Sukupuolineutraalissa avioliitossa on kyse siitä mitä VALTIO tekee kansalaisilleen ja minkälaista toimintaa kannustaa, ei siitä mitä sinä satut asiasta ajattelemaan. Valtio vihkii myös ateistit eikä kyseenalaista heidän rakkautensa laatua. Sama oikeus myös homoille ja lesboille.

Heikki Kortemäki
Vieras

#313 Luonnonvastaista

05.10.2010 15:50

Älöttävää riettautta.
luunappi
Vieras

#314 Olen hämmentynyt, pohdittavaksi seuraavaa

05.10.2010 18:23

"Homojen ja lesbojen sukuelimet ovat täysin toimivat ja normaalit ja homojen ja lesbojen vanhemmuus on täysin kelvollista ja tuottaa ihan tavallisia lapsia" Näin kirjoitetaan ja olen tämän kuullut monta kertaa kirkonkin edustajan suusta.

Jos tällä tarkoitetaan homon ja lesbon välistä seksisuhdetta josta voi syntyä pienokainen, ymmärrän sellaisen siittämisen mahdolliseksi, mutta jos tällä tarkoitetaan homon ja homon tai lesbon ja lesbon välistä seksisuhdetta on mielestäni edessä umpikuja. Olemme mahdottoman edessä. Biologiaa ja itseänikin jonkinverran tuntien voin vakuuttaa että homo homo tai lesbo lesbosuhteessa molemmilta puuttuvat alakerrasta tarvittavat ja tarkoitukseen sopivat välineet.

Tiede pyrkii spekulaationsa todistamaan kokeellisesti. Voimme tällaisen kokeen suorittaa havainnollisesti asuttamalla homo homoparit (lukumäärällä ei väliä) yhdelle saarelle ja toiselle lesbo lesboparit niin kauas toisistaan etteivät nämä minkäänlaisen himon tai rakkauden ohjaamana pääse keskinäiseen vuorovaikutukseen. Annamme näille riittävästi aikaa, esim. 100 vuotta, jotta voimme olla varmoja kokeen onnistumisesta.

Tämä tuli mieleeni erään teol. tiedek. luennoitsijan esityksestä, kun hän aikoinaan tarkasteli ym. problematiikkaa evoluutioteorian näkökulmasta. Luentonsa lopuksi hän totesi evoluution hoitavan tällaisen problematiikan luonnonmukaiseen järjestykseen. Hän ei asiansa esittämiseen tarvinnut edes paljon parjattua Raamattua.
Vieras
Vieras

#315 Re: Olen hämmentynyt, pohdittavaksi seuraavaa

05.10.2010 21:14

Luentonsa lopuksi hän totesi evoluution hoitavan tällaisen problematiikan luonnonmukaiseen järjestykseen.  

Eipä näy hoitaneen :). Ja miksi hoitaisi, koska eipä homous hetkauta ihmiskuntaan suuntaan eikä toiseen. Ainakin kun viimeksi tarkistin, maapallon ongelmana oli päinvastoin liikakansoitus. Kaikilla meillä on oikeus tallata tätä maapalloa rauhassa, niin homoilla kuin lesboillakin. Ootellaan vaan tässä sitä päivää kun te uskovaisetkin viimein tajuatte tämän päivänselvän asian.

Vesa Rahkonen
Vieras

#316 Seksuaalisen identiteetin häiriötila

06.10.2010 11:08

Homoseksualisuus on sukupuolisen identiteetin häiriötila. Se on seksuaalisuuden tarkoituksen vastaista. Homoseksuaalista suhdetta ei voi rinnastaa heteroseksuaaliseen suhteeseen. Lakeja ei pidä säätää epäterveiden mieltymysten mukaan. Tässä on kysymys yksilön ja yhteiskunnan kannalta erittäin merkittävästä periaatteellisesta ja käytännöllisestä asiasta.

Sukupuolineutraalin avioliittolain kannattaminen osoittaa millaista arvomaailmaa puolue tai kansanedustaja edustaa. Ei ole kysymys vain tästä yhdestä laista. Tämä pitäisi äänestäjien ymmärtää. Tällä ratkaisulla on syvät ja kauaskantoiset seuraukset koko kansalle.
Olavi Hyvösaho
Vieras

#317

06.10.2010 12:18

Raamattu tuntee vain miehen ja naisen välisen avioliiton. Ei edes (niin sanottua) avo/liittoa tunneta raamatussa.
Vieras
Vieras

#318 Re: Seksuaalisen identiteetin häiriötila

06.10.2010 13:23

#316: Vesa Rahkonen - Seksuaalisen identiteetin häiriötila 

Homoseksuaalisuus on sukupuolisen identiteetin häiriötila, niin kuin sinisilmäisyys on ruskeasilmäisyyden häiriötila. Ja mikähän on seksuaalisuuden tarkoitus? Lisääntyminen joo, mutta se ei suinkaan ole sen ainoa tarkoitus. Homoseksuaalisuuden voi ihan hyvin rinnastaa heteroseksuaalisuuteen. Jo 40 vuotta sitten havaittiin, ettei homoseksuaalisuus ole mielenterveysongelma, ja se poistettiin tautiluokituksesta. Homoseksuaalisuus on harmiton sukupuolinen mieltymys.

Elisa Erolainen
Vieras

#319 Ei sukupuolineutraalia avioliittolakia

06.10.2010 15:19

Monet ajattelevat, kuten esim. homot, että "voi hyvänen aika ovat typeriä, kun eivät suo meille oikeuutta avioliittoon. Ois niiku homojen ja lesbojen sortamista". Minä vain itse edustan raamatullista näkökantaa asiaan. Jumalalla on omat lait, joista me syntisinä ihmisinä paljon poikkeamme. Esimerkiksi sallimme homouden ihmisessä, joka on Jumalan mielen vastaista! Jos sinussa on homous, pidä se sisälläsi, älä saata sitä tekoihin, koska Jumala tuomitsee meidät tekojemme mukaan! Monesti ihmiselle tulee ajatuksiin Jumalan mielen vastaista. Niin kauan hyvä, kun emme saata Jumalan vastaisia ajatuksiamme teoiksi. Ja jos saatamme niitä tekoihin (jokainen meistä tekee syntiä), on meidän pyydettävä apua Jumalalta sen torjumiseksi hetkittäin ja tehtävä parannusta siitä tekemällä päinvastasia tekoja kuin syntinen mieli meinaa.
Irma Pihl
Vieras

#320 Herätkää näkemään tämä mielettömyys, ennenkuin on myöhäistä!

06.10.2010 22:55

Tässä maassa on jo nyt liikaa hyljättyjä lapsia. Tahot jotka ajavat tällaisia asioita eivät tule vastaamaan seurauksista, vaan tässä yhteiskunnassa nyt jo koko ajan lisääntyvä pahoinvointi tulee entisestään lisääntymään kun terveet perhe-ja ihmissuhde rakenteet hajoavat entisestään. Kukaan ei kohta enää luota toiseensa senkään vertaa kuin nykyisin.
Vieras
Vieras

#321 Re: Herätkää näkemään tämä mielettömyys, ennenkuin on myöhäistä!

07.10.2010 14:12

#Tässä maassa on jo nyt liikaa hyljättyjä lapsia. Tahot jotka ajavat tällaisia asioita eivät tule vastaamaan seurauksista, vaan tässä yhteiskunnassa nyt jo koko ajan lisääntyvä pahoinvointi tulee entisestään lisääntymään kun terveet perhe-ja ihmissuhde rakenteet hajoavat entisestään. Kukaan ei kohta enää luota toiseensa senkään vertaa kuin nykyisin.! 

 Aika usein jää syy- ja seuraussuhteet näissä kauhistuneissa kirjoituksissa hieman hämäriksi. Miten asiaan liittyy hylätyt lapset? Miten pieni määrä aivoituvia homoja ja lesboja onnistuu hajottamaan koko kansan perhe- ja ihmissuhderakenteet - KONKREETTISESTI? Kun hehän nimenomaan ovat perustamassa perhettä eli vahvistamassa perheen perustamisen ideaa. Rupeavatko heterot eroamaan, jos jos jossain homo tai lesbo menee naimisiin? Millä logiikalla eroaminen johtuu juuri homoseksuaaleista? Ja mitenköhän toisiin ihmisiin luottaminen tähän liittyy?

marjo
Vieras

#322 Kieltämättä

07.10.2010 22:25

Kannatan kyllä sukupuolineutraalia avioliitto,koska maailmassa jo tarpeeksi heterot.Miksei kelpaisi samaa sukupuolta?Minusta,että samaa sukupuolta oikeudet saa kuin heteroilla.On osa maita sallittua samaa sukupuolta avioliitto vihitään.En ajatella uskonnon takia vaan olemaan onnellista elämää parhaillaan.Enkä usko,että jumala vihaisi samaa sukupuolen takia.Onhan osassa lapset hyväksyvät esimerkiksi äiti on mennyt samaa sukupuolen kanssa.Mikä se estäisi elämässä?On parhaaksi,että lapsi on onnellinen,mutta ei ole väliä onko samaa sukupuolta vai ei.Olemme kaikki ihmisiä ja yhä ihminen jokainen olemaan.Se on rakkauden kohtalo johtaa kenen kanssa ja rakkaus johtaa sitä eikä ihminen itse voi johtaa vaan sydämen kautta näin tunteet.Onko se ongelma jos ystäväsi tai kaverisi onkin toisen kanssa samaa sukupuolta?Hyväksyisitkö?
Vieras
Vieras

#323 Re: Re: Herätkää näkemään tämä mielettömyys, ennenkuin on myöhäistä!

08.10.2010 00:42

#321: Vieras - Re: Herätkää näkemään tämä mielettömyys, ennenkuin on myöhäistä! 

Vaikka valtio säätäisi avioliiton ihmisen ja pöydänjalan väliseksi, käytännössä tapahtuisi seuraavaa: Ylivoimainen enemmistö eli heterot menisivät yhteen toistensa kanssa. Vähemistön edustajat menisivät yhteen kukin suuntauksensa mukaisesti. Koska homojen ja lesbojen lapsista tulee heteroja/homoja samassa suhteessa kuin heterojen lapsista, myös he noudattaisivat ylläolevaa kaavaa. Yksikään hetero ei muuttuisi homoksi, pedofiiliksi tai pöytien rakastajaksi. Toisin sanoen mitään ei muuttuisi. Sama se on tämän sukupuolineutraalin avioliiton käytännön seurausten kanssa. Mikään muu ei muuttuisi, kuin että yksi syrjivä elementti lähtisi pois homojen ja lesbojen elämästä ja yhteiskuntarauha kasvaisi taas tämän vähemmistön suuremman hyvinvoinnin verran.


Vieras

#324

11.10.2010 19:01

Perhanan homofobit.
Jorma Hartikainen
Vieras

#325 sukupuolineutraali avioliitto

11.10.2010 19:02

Ei edes aihetta keskustella .