Protesti KANSANEDUSTAJIEN 8,1% Palkankorotusta vastaan!

Kommentoitu viesti

Ann

#1903 Mitä Sami Rusi aikoo tehdä?

07.10.2010 21:56

Sami Rusi:
"Pistäkää nimiä niin maan perkeleesti tähän, niin
saadaan adressi virallisesti lähetettyä eduskuntaan, ja mahdollisesti muutama iso median huomion saava rauhanomainen mielenosoitus aikaan!"

Näin kirjoitti adressin aloittanut. Milloin adressi "saadaan lähetettyä"? Kuka sen lähettää? Kuka kertoo ja kenelle ja milloin kuinka moni on allekirjoittanut tämän adressin? Onko tarkoitus ainoastaan että ihmiset saavat purkaa tunteitaan täällä?

Adressin aloittanut on luultavasti palkankorotuksen saanut kansanedustaja, joka antaa ihmisten höyrytä ja lopuksi asia unohtuu. Jupina pubien nurkissa tai täällä ei muuta mitään.
Adressin kuvaustekstissä ei kerrota vieläkään siitä mitään, miten Sami Rusi aikoo konkreettisesti toimia, miksi hän kerää nimiä tähän adressiin.

Vastaukset

Vieras

#1921 Re: Mitä Sami Rusi aikoo tehdä?

2010-10-08 10:31:10

#1903: Ann - Mitä Sami Rusi aikoo tehdä?

Ann hyvä!

Et ilmeisemmin ole tietoinen, että tämä adressin laatija Sami Rusi EI ole kansanedustaja vaan aivan tavallinen kansalainen!! Hän rohkeni perustaa adressin JA SUURI KIITOS SIITÄ! Hän oli rohkea ja nosti monen kansalaisen rohkeuden osallistua adressiin!!!

Sami Rusin voit nähdä netti tv:n kautta Ajankohtainen kakkonen ohjelmasta joka tuli tv:tä tämän viikon alussa! Samia haastateltiin ja siinä hän kertoi taustastaan ja siitä miten adressi etenee!!!

Ole hyvä Ann ja tutustu ensin asioihin, ennen kuin ryhdyt asiasta mollaamaan!!!

Sami Rusi on oikealla asialla ja adressi tulee menemään aikanaan "edustajien" käsiin!!!!

Vieras

#1927 Re: Mitä Sami Rusi aikoo tehdä?

2010-10-08 11:24:54