VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Kommentoitu viesti

Repe Sorsa

#1212 Re: Re: Ehehehheee

15.01.2012 00:14

#25: vieras - Re: Ehehehheee

Mistä saisit niitä rekkakuorman? Näytä mulle joskus pihasusi jota voi ikkunasta tai kotiportailta valokuvata niin maksan sulle vaikka 100€ päivässä.

Tämä adressi perustuu urbaaniin legendaan jossa susia näkee missä tahansa. Adressin alkuunlaittaja Marko Lind asuu Imatralla joka tiettävästi on kaupunki. Metsästäjäliiton Lauri Kontro, joka myös puhuu kehä kolmosen sisällä asuvista susien suojelijoista asuu Helsingissä. Siinä on kaksi maaseudun parasta asiantuntijaa.

Suosittelen teille kaikille asenteiden tarkistusta ja nopeasti.

Kirjoitan tästä Satakunnan eteläosasta enkä ole koskaan sutta nähnyt. En ole nähnyt edes suden jälkiä oman maatilani lähistöllä. Vertailuna hirvi, niitä on tässä maakunnassa tuhansia ja sen havaittavuus on huomattavasti helpompaa kuin suden. En näe hirviäkään viikoittain vaikka muutamille ihmisille susihavainnot tuntuvat olevan arkipäivää. En suoraan syytä heitä valehtelijoiksi, pelkään vain pahoin että koirat, ketut ja supikoirat muuttuvat tällä pelottelukampanjalla susiksi.

Vastaukset


Vieras

#1238 Re: Re: Re: Ehehehheee

2012-01-15 23:13:03

#1212: Repe Sorsa - Re: Re: Ehehehheee 

 

Repe Sorsalle: tsekkaa linkki: http://www.vakkass.fi/uutinen.phtml?id=4087 ja valitse mieleisesi paikkakunta. Artikkelista löydät helposti paikkoja, joissa toista sataa pihakäyntiä susilla. Vaikka, taitaa sittenkin olla sulle liian pelottavaa, jos ei pääse sisältä tuvan turhasta kuvaamaan. Jos et Satakunnassa ole nähnyt sutta tai sen jälkiä, et kyllä ole voinut asfaltilta poistua. Siinä lähibaarisi pihalla niitä ei kyllä ole, mikä kai selittääkin, miksi et niitä näe. Ja hei, jos itsesi on vaikea erottaa supi ja susi, ei se kaikille ole yhtä hankalaa. Niillä on muutakin eroa kuin yksi kirjain...