Aviorikos kriminalisoitava uudelleen rikoslakiin

Kommentoitu viesti

hassua ja nurinkurista

#1 Aviorikos

15.01.2012 13:07

Nykyinen presidentti on pyrkinyt nimenomaan puuttumaan tämäntyyppisiin asioihin.Vahvistaessaan lakeja,jotka koskevat ihmisten elämää ja suhteita.Annetaa vapaammat olot perhesuhteille,mutta kiritetään ihmisoikeuksien nimessä,lisätä pakolaisia ja sallia heille vapaat elämän olosuhteet suomessa (kaikenlainen rikollisuus) pieni esim.suomalaista saa haukkua rasistiksi,mutta nee kerä ei sanoa nee keriksi,vaikka se on virallinen nimitys myö koulukirjoissa ollut.

Vastaukset

MK

#9 Re: Aviorikos

2012-01-16 09:52:33

#1: hassua ja nurinkurista - Aviorikos

Hei ja kiitos kommentista. Vapaus kaikissa asioissa ei ole yksilöille ja sitä kautta yhteisöille hyväksi. Tarvitaan tukevat moraaliset reunat, jotka suurin osa kansasta voi allekirjoittaa. Muuten tulee moraalinen rappio ja kaikkia lieveilmiöitä..

Kyseenalaistan ajatuksen

#16 Re: Aviorikos

2012-10-30 15:13:40

#1: hassua ja nurinkurista - Aviorikos

"Nykyinen presidentti on pyrkinyt nimenomaan puuttumaan tämäntyyppisiin asioihin.Vahvistaessaan lakeja,jotka koskevat ihmisten elämää ja suhteita."

 

Kyllä te onnettomalla tietopohjalla olette liikenteessä. Jo yläasteella on opetettu, että presidentillä ei ole sisäpoliittista valtaa juuri lainkaan ja sitä edelleen on kavennettu. Valtaa ei ole varsinkaan missään lakien säätämisissä. Eduskunta nämä päättää, ja presidentti on kumileimasin, siinä kohtaa missä hänen pitää olla. Niin oli Ahtisaaren, kuin Halosen aikana ja niin on Niinistönkin aikana. On vain teidän omien poliittisten intohimojenne ansiota laittaa aina kaikki mielestänne väärät päätökset vihaamienne poliitikkojen syyksi, vaikkei heillä olisi osaa eikä arpaa asiaan. Koettakaa valveutua hieman.

Kummasti tähän adressiin ei kukaan kuitenkaan halua nimeään laittaa, vaikka porua asiasta pidetään kommenttipuolella.

Olisiko adressin laatija nyt ajastaan jäljessä, kun ehdottaa palaamista aikaan ennen vuotta 1948? Silloinkaan ei vieraissa hyppäämistä ole estetty, ja aviorikospykälät oli lähinnä naisia varten, miehethän kävi prostituioiduissa, eikä niitä tietenkään laskettu aviorikoksiksi.

Petetty ja nöyryytetty

#25 Re: Aviorikos

2014-11-20 11:29:45

Olisi mukavaa saada joku korvaus siitä että mieheni on aiheuttanut minulle loppuelämäkseni henkistä kärsimystä. Se ei kyllä auta korvaamaan aiheutettua vahinkoa mutta helpottaisi se sentään oloa, että henkisen kärsimyksen tuottamisestakin rangaistaisiin. Fyysinen kipu useimmiten häviää, mutta uskon, että liika henkinen kärsimys vaivaa koko loppu elämän.