Aviorikos kriminalisoitava uudelleen rikoslakiin

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Aviorikos kriminalisoitava uudelleen rikoslakiin.

hassua ja nurinkurista

#1 Aviorikos

15.01.2012 13:07

Nykyinen presidentti on pyrkinyt nimenomaan puuttumaan tämäntyyppisiin asioihin.Vahvistaessaan lakeja,jotka koskevat ihmisten elämää ja suhteita.Annetaa vapaammat olot perhesuhteille,mutta kiritetään ihmisoikeuksien nimessä,lisätä pakolaisia ja sallia heille vapaat elämän olosuhteet suomessa (kaikenlainen rikollisuus) pieni esim.suomalaista saa haukkua rasistiksi,mutta nee kerä ei sanoa nee keriksi,vaikka se on virallinen nimitys myö koulukirjoissa ollut.
"Kaikki ennen kuului,mutta ei nykyisin enää."

#2 Aviorikos

15.01.2012 13:18

Kieltämättä tämä on erittäin raskauttava rikos,josta ei rangaista.Ihmmisen säätämillä rangaistuksilla tai laeilla ei näyttäisi siinä valossa olevan mitään merkitystäkään.
Niinkuin nee kerityttö tiesi TV:ssä sanoa oikein suomen kielellä lait ovat rikkomista varten.En tiedä miten nykyisin on asian laita ja miten lait ovat muualla globaalisessa maailmassa ja muuttuuko käytäntö myös suomessa.Toivoa vain sopii,että muuttuu.Kaikki muuttuu aikanaan,onhan se aivan selvä asia.Yleensä vedotaan asiassa tai laissa,ettei se kuulu hänen vahvuusalueeseensa.
Haszabis Zinganu

#3 Miksi?

15.01.2012 17:02

Tarja Halonenko sen on poistanut laista,mutta myös mistä homot ovat saaneet "valtiollisen siunauksen".
Onko raamattua halvennettu,tai luettu,kuin piru raamattua,niinkui ennen on ollut tapana sanoa,Jumalan antamien lakien rikkojille.
Hannu Salama kirjoitti kirjan pilkaten ja siitä sai rangaistuksen,kovan kohun saattelemana.
Mutta se on jokatapauksessa päivän selvää,ettei nykyisin hyviä tai hyviksi tavoiksi todettuja hyödyllisiäkään perinteitä enää haluta kunnioittaa.Mikä lienee globalistien tavoite.
oikealla asialla olet

#4 Selkeys

15.01.2012 22:03

Olisikohan kirjoittaja voinut sanoa asian lyhyesti ja ytimekkäästi parilla lauseella, niin voisi allekirjoittaakin ja mihin tämä on tarkoitus toimittaa.
Monintavoin hyvin surullista.

#5 Aviorikos

15.01.2012 22:59

Aviorikokset ovat johtaneet uusiin niinsanottuihin uusioperheiden muodostamisiin.Samalla erittäin riitaisiinihmissuhteisiin ja vihapuheisiin ja tekoihinkin,joissa on paljonkin selvittelyä monin eritavoin.
On yritetty jopa perintölakeja muuttaa,siten että osa lapsista jätettäisiin perintölain ulkopuolelle.(samalla puhutaan tasa-arvosta)
Kuinka paljon on voitukaan puhua esim. entisten pääministerien Lipposen,Vanhasen puolisoista tai nasystävistä,sekä surullisen kuuluisista Nykäsen naisseikkailuista.
Eeva ja Aatami

#6 Aviorikos asiaa

16.01.2012 00:28

Nykyisin erikulttuureita sekoitetaan ja jopa hyvinkin erilaisia rotuja ja kulttuureita keskenään,on vaara että mitä todennäköisemmin globalisaatio ei todeudu ilman ristiriitoja.Luonnon tai ihmissuhdeiden suvaitsevaisuudella on silloin suuri merkitys.Syntyy vihapuheita ja muutenkin ollaan kaikin puolin epäluuloisia toisiaan kohtaan.Jopa käydään tappeluita.Valtiolliset sodatkin ovat jo arkipäivää.
Näin se rikollisuus kasvaa ja leviää.
Järkiperäistetään rikoslaki.

#7 Rikoslaki

16.01.2012 00:37

Rikoslakia tulisi järkiperäistää uusimalla se täysin ajanmukaiseksi vastaamaan ei sosialismia.
Mk

#8 Re: Selkeys

16.01.2012 09:50

#4: oikealla asialla olet - Selkeys

Hei ja kiitos kommentista. Jos tulee tarpeeksi nimiä niin kansalaisen lakialoitteena eduskuntaan :)

MK

#9 Re: Aviorikos

16.01.2012 09:52

#1: hassua ja nurinkurista - Aviorikos

Hei ja kiitos kommentista. Vapaus kaikissa asioissa ei ole yksilöille ja sitä kautta yhteisöille hyväksi. Tarvitaan tukevat moraaliset reunat, jotka suurin osa kansasta voi allekirjoittaa. Muuten tulee moraalinen rappio ja kaikkia lieveilmiöitä..

Mk

#10 Re: Aviorikos

16.01.2012 09:55

#5: Monintavoin hyvin surullista. - Aviorikos

Hei ja kiitos kommentista.

 

Itse olen erittäin huolissani myös näistä uusioperheistä ja heidän ihmissuhteidensa terveellisyydestä etenkin lapsille. Myös edelliset puolisot kärsivät todennäköisesti tilanteesta. Ei tietenkään aina. Lastensuojelu ei pysty puuttumaan alati yleistyviim mielenterveysongelmiin nuorilla, koska heidän emotionaalinen koti on niin rikkonainen ja ristiriitainen näiden pettämisien ja sitä kautta usein avioerojen ja uusioperheiden kautta. Tätä ongelmaa ei uskalleta nostaa yhteiskunnassa esille, koska ketään "ei saa omistaa" Huh...

MK

#11 Re: Aviorikos asiaa

16.01.2012 10:01

#6: Eeva ja Aatami - Aviorikos asiaa

Hei vielä

 

Tuosta vihapuheesta piti vielä mainita. Mielestäni on hyvä, että ihmisten annetaan vapaasti ilmaista rasistisetkin mielipiteensä myös julkisesti. Jos tämä varaventtiili heiltä otetaan pois niin viha muuttuu joskus sanoista tekoihin. Lailla ei voida muuttaa ihmisen perusbiologiaa, johon kuuluu uuden vieroksuminen. Pettämisen sen sijaan katson olevan hyvin pitkälti nykyisin yliliberaalisen sosiaalisen hyväksynnän tulos ja lakien tai niiden puutteen . Kaupungeissa petetään useammin kuin maalla. Kun naapuria ei tunne niin sosiaalinen paine asioiden oikeintekemiseltä myös puuttuu. Sosiaalinen kontrolli on mielestäni ihmiselle hyväksi, varsinkin moraalin kannalta. Tätä Suomen kollektiivistä moraalia voidaan viestittää lakien kautta. Ydinperheet ja niiden koossapysyminen on koko Suomen etu. Hyvinkin monessa mielessä.

MK

#12 Re: Rikoslaki

16.01.2012 10:03

#7: Järkiperäistetään rikoslaki. - Rikoslaki

Hei ja kiitos kommentista

 

Olen kanssasi aivan samaa mieltä.


Vieras

#13

16.01.2012 13:36

valkoisen hetero miehen pitää saada kun on tarvis mustamies ei tarvitse koskaan se pitää krimanalisoita mutta ei rehdin perus suomalaisen saanti
Kyseenalaistan ajatuksen

#14 Re: Re: Aviorikos

30.10.2012 14:52

#10: Mk - Re: Aviorikos

"koska heidän emotionaalinen koti on niin rikkonainen"

 

Kuvitteletko sinä onneton, että kriminalisointi eheyttää jotain, mikä on rikki muutenkin? Tekeeko pakkotoimet kodista emotionaalisemman tai paremman kasvualustan? Jos toista aviopuolisoa rangaistaan siitä, että hän on mennyt vieraisiin, miten lapset siitä hyötyvät? Tekeekö vankilassa oleva isä tai äiti kodista hyvän kasvualustan tai lapsesta eheän ja tasapainoisen? Miten sitä paitsi toimittaisiin avoliittojen kohdalla? Avopuolisoitahan ei avioliittopykälät koske lainkaan.

Kyseenalaistan ajatuksen

#15 Re: Re: Aviorikos

30.10.2012 15:03

#10: Mk - Re: Aviorikos

"Itse olen erittäin huolissani myös näistä uusioperheistä ja heidän ihmissuhteidensa terveellisyydestä etenkin lapsille."

Ensinnäkin ilmaisu "uusioperhe" on väärin. Tarkoittanet uusperhettä? On käynyt monta kertaa niinkin, että se ensimmäinen perhe on ollut se epäterveellinen esimeriksi päihteidenkäytön, väkivallan, vanhempien kypsymättömyyden ja mielenterveysongelmien jne vuoksi. Joku uskottomuus, mikä ainakaan minusta ei ole lapsille niin paha asia kuin väkivalta ja päihteet,  ja se tulee siihen sitten enää pisteenä iin päälle, joka väkivallan uhrin tai väkivaltaisen toimesta. Ensimmäinen suhde on sellainen koekappale ja harjoittelua. kun avioliitto on solmittu nuorena ja kypsymättömänä, eikä ole ehditty kypsyä vanhemmuuteen. Uusperhe voi olla todella kehittyneempi muoto ydinperheestä ja se voi tarjota lapsille paremmat olot. Jos joku lakimuutos pitäisi tehdä, niin mielestäni lastenteko pitäisi kieltää alle 30-vuotiaiailta ja siihen vaadittaisiin kehityspsykolgian pakollinen kurssi ja jotkut testit ja haastattelut pitäisi järjestää ihan kuten adoptiovanhemmille. Kaikki imbesillitkin kun saa lisääntyä vapaasti, pystyvät he huolehtimaan jälkikasvustaan tahi ei.

Kyseenalaistan ajatuksen

#16 Re: Aviorikos

30.10.2012 15:13

#1: hassua ja nurinkurista - Aviorikos

"Nykyinen presidentti on pyrkinyt nimenomaan puuttumaan tämäntyyppisiin asioihin.Vahvistaessaan lakeja,jotka koskevat ihmisten elämää ja suhteita."

 

Kyllä te onnettomalla tietopohjalla olette liikenteessä. Jo yläasteella on opetettu, että presidentillä ei ole sisäpoliittista valtaa juuri lainkaan ja sitä edelleen on kavennettu. Valtaa ei ole varsinkaan missään lakien säätämisissä. Eduskunta nämä päättää, ja presidentti on kumileimasin, siinä kohtaa missä hänen pitää olla. Niin oli Ahtisaaren, kuin Halosen aikana ja niin on Niinistönkin aikana. On vain teidän omien poliittisten intohimojenne ansiota laittaa aina kaikki mielestänne väärät päätökset vihaamienne poliitikkojen syyksi, vaikkei heillä olisi osaa eikä arpaa asiaan. Koettakaa valveutua hieman.

Kummasti tähän adressiin ei kukaan kuitenkaan halua nimeään laittaa, vaikka porua asiasta pidetään kommenttipuolella.

Olisiko adressin laatija nyt ajastaan jäljessä, kun ehdottaa palaamista aikaan ennen vuotta 1948? Silloinkaan ei vieraissa hyppäämistä ole estetty, ja aviorikospykälät oli lähinnä naisia varten, miehethän kävi prostituioiduissa, eikä niitä tietenkään laskettu aviorikoksiksi.

Hmm....

#17 Adressin tarkoitus?

31.10.2012 09:31

Adressin esittelyssä lukee: (...) että aviorikos loukkaa useimpien puolisoiden mieltä hyvin vakavasti. Tämä taas altistaa petetyn vaikeille ongelmilleen omassa elämässään. Itsetunto on lyöty maahan ja on yleisesti epäonnistunut olo."

Keskusteluterapia hyödyttäisi sinua paremmin pääsemään yli kun pystyisit suuntaamaan vihasi sinne kuka sitä aiheuttaa etkä sälytä omia henkilökohtaisia traumojasi yhteiskunnan syyksi.

Vieras

#18 Re: Re: Re: Aviorikos

15.05.2013 09:06

#14: Kyseenalaistan ajatuksen - Re: Re: Aviorikos 

 Ehkä se kriminalisointi auttaisi ajattelemaan vähän enemmän etukäteen. Näissä pettäjissä kun on sellaisiakin jotka pettävät, vaihtelunhalusta, huvikseen, ajattelematta ollenkaan seurauksia.

Avioliitto on pyhä

#19 Avioliitto kunniaan

26.05.2014 15:38

Avioliitto on pyhä, Jumalan asettama liitto. Yhteiskunnan lakien tehtävä on suojella avioliittoa. Aviorikoksen käsitteen palauttaminen rikoslakiin suojelisi avioliittoja. Tällä hetkellä tilanne on hirvittävä. On paljon naisia ja miehiä, joiden ainoa päämäärä elämässä vaikuttaa olevan onnellisen avioliiton tuhoaminen ja perheen sekä kodin rikkominen. Tähän on saatava muutos. Tämä addressi on hyvällä asialla.

Vieras

#20

14.06.2014 08:34

Kun uskottomuudesta on tehty muotia ja hyväksyttävää toimintaa näiden salarakas julkkisjuttujen myötä, on mennyt kaikki päälailleen. Ensinäkin pitäisi säättää laki, että kaikilta syntyviltä lapsilta on otettava DNA testi! Äitihän on varma, mutta 10 % syntyvistä isä on joku muu kuin aviomies. Näin perinnöt ja muut menee ihan ulkopuoliselle suvulle, entä nämä perinnölliset sairaudet sitten? Vieraassa hyppiminen vähentyisi kummasti tuon DNA testi myötä.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

14.06.2014 16:29


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

25.06.2014 12:41


Avioliitto on pyhä

#23 Rakkauden nimessä kaikki sallitaan

01.08.2014 20:03

Rakkauden nimessä kaikki pahuus sallitaan. Hyväksytään salarakkaat ja rinnakkaissuhteet, kun väitetään heidän olevan niin "rakastuneita", esikuvana Salkkarit, Kauniit ja Rohkeat yms. saippuasarjat.
Tunteet menee ja tulee, jos niiden varaan rakentaa koko elämänsä, niin tuuleen sitä rakentaa. Nykytilanteesta kärsii kaikki. Lapset, sisaret, sisarpuolet, vanhemmat, isä- ja äitipuolet, isoäidit, isoisät, puolikkaat isovanhemmat ja lopulta koko yhteiskunta, koska ihmisistä sekin koostuu. Toivotaan, että Jumala pelastaa Suomen, ennen kuin on liian myöhäistä.

Uskosta kaikki lähtee. Haureus on synneistä pahimmasta päästä, koska se osuu omaan ruumiiseen, varoittaa "vanha kirja".

Vieras

#24

08.10.2014 09:11

Miksi meistä isistä tehdään niin monesti maksumies ( elatusmaksut ) kun vaimo pettää ja siitä seuraa avioero?
Pettämisestä johtuvassa avioerossa myös lapset kokevat tarpeetonta henkistä väkivaltaa.
Petetty ja nöyryytetty

#25 Re: Aviorikos

20.11.2014 11:29

Olisi mukavaa saada joku korvaus siitä että mieheni on aiheuttanut minulle loppuelämäkseni henkistä kärsimystä. Se ei kyllä auta korvaamaan aiheutettua vahinkoa mutta helpottaisi se sentään oloa, että henkisen kärsimyksen tuottamisestakin rangaistaisiin. Fyysinen kipu useimmiten häviää, mutta uskon, että liika henkinen kärsimys vaivaa koko loppu elämän.