Kannabis lailliseksi

Kommentoitu viesti

Karoliina Korhonen
Pääkaupunkiseutu

#13

26.11.2006 00:22

Kyse on yksinkertaistettuna siitä, että uusi riippuvuutta aihetuttava tekijä yritetään saada ihmisten käyttöön. Mielestäni koko asia raukeaa totuuteen, ettei ihminen tarvitse kannabiksen kaltaisia piristeitä. Jos kannabis yritetään laillistaa Suomessa vain sen vuoksi, että se tuottaa hetkellisen hyvänolon tunteen (sisältäen kaupan päälle terveydellisen riskin), en usko että juttu menee läpi.
Mitä tulee luonnon säästymiseen ja muuhun viljelyä koskevaan pohdintaan, ajattelevatko ihmiset nyttemmin röökiä poltellessaan miten huonot olot ovat tupakkaplantaasien työntekijöillä tai kuinka pellon tieltä on raivattu hehtaaritolkulla metsää? Tuskimpa.

Vastaukset

Vieras

#2573 Re:

2010-11-26 21:14:54

#13: Karoliina Korhonen -  

Ensinnäkään kannabis EI aiheuta fyysistä riipuvuutta ja tämä terveydellinen haitta tarkoittaa sitä, että kannabis voi laukaista jo olemassa olevan psyykkisen sairauden esim. skitsofrenian HUOM!! JO OLEMASSA OLEVAN!! ja ne tupakkaplantaasit äkkiä täyteen kannabista, koska kannabis tuotta happea paljon enemmän kuin se tuhottu metsä ja siitä saadaan paljon enemmän selluloosaa ja muita ihmisen tarvitsemia tuotteita.
Facebook
Pitäisikö kansanedustajien palkkaa nostaa?