Vastustamme oikeuden päätöstä palauttaa amerikanbulldoggi, sitä parvekkeelta roikottaneelle omistaja

Kommentoitu viesti

joku roti..
Vieras

#268 Maailmanpelastajat taas liikkeellä

28.10.2010 16:43

Ei hyvä jumala. Nyt ihmiset vähän järkee päähän, mulla repee perse ku lukee näitä juttuja. Indonesiassa kuollu SATOJA IHMISIÄ luonnonkatastrofeissa, TUHANSIA on välittömän avun tarpeessa ja te väsäätte adressia siitä, ku jotain rottaa on vähän roikutettu parvekkeeltä?!? Pitäskö ruveta kuulkaas vähän miettimään ja laittaa asiat tärkeysjärjestykseen..

Vastaukset

Vieras
Vieras

#275 Re: Maailmanpelastajat taas liikkeellä

2010-10-28 16:47:03

#268: joku roti.. - Maailmanpelastajat taas liikkeellä 

 Ehkä tälläiset asiat on kuitenkin konkreettisia ja liikuttavat todella paljon. Tämä täällä taisteleminen ei kuitenkaan ratkaise tätä eikä luonnonkatastrofi ongelmaa. Mutta jos adressi lähtee eteenpäin voidaan kuitenkin saada aikaan jopa lakimuutos. Maailma muuttuu pieni pala kerrallaan.

Vieras
Vieras

#276 Re: Maailmanpelastajat taas liikkeellä

2010-10-28 16:47:43

#268: joku roti.. - Maailmanpelastajat taas liikkeellä

Murehditaampa sitten saman tien noista Lähi-Idän sodista ja Afrikan savimajaheimojen keppisodista, kuolee hirmuisesti ihmisiä. Joten lähdeppä sinä auttamaan heitä, niin me yritämme saada jonkinlaista rotia tähän omaan paskaan valtioomme.

Vieras
Vieras

#278 Re: Maailmanpelastajat taas liikkeellä

2010-10-28 16:49:46

#268: joku roti.. - Maailmanpelastajat taas liikkeellä 

 Ja jos adressi olisi niiden Indonesian kuolleiden puolesta, huutelisi täällä joku, että ensin kotimaan asiat kuntoon. Kun ei ole ikinä hyvä.

Mielestäni tällainen koiran kohtelu ja oikeuslaitroksen välinpitämättömyys ei saa jäädä unholaan, sillä eläinten hyvinvointi on täysin ihmisten hallinnassa. Jos ihminen kohtelee tuolla lailla koiraansa, miten se kohtelee muita ihmisiä?

Toivottavasti syyttäjä tekisi käräjäoikeuden päätöksestä valituksen hoviin, jotta asia puntaroitaisiin uudelleen. EI ymmärrä minun oikeustajuni sitä, että kidutettu voidaan oikeuden päätöksellä palauttaa takaisin kiduttajalleen. Olkoonkin koira.