Vastustamme oikeuden päätöstä palauttaa amerikanbulldoggi, sitä parvekkeelta roikottaneelle omistaja

Kommentoitu viesti

reetiu
Vieras

#309

28.10.2010 17:39

Niin. En yhtään vähättele järkytyksen määrää, joka on ihan samanlainen myös minulla tämän asian johdosta, mutta ihmiset, tiedättekö yhtään mistä se liha ja maito ruokapöytäänne tulee? Voi kunpa ihmiset suhtautuisivat samalla kiihkolla myös tehotuotantoeläinten oloihin. Valitettavasti näin ei kuitenkaan ole, koska asia on jonkinlainen tabu yhteiskunnassamme. Asiasta kirjoitetaan hurjan vähän esimerkiksi lehdistössä. Miksikö? Tuotantoeläimet eivät ole tarpeeksi söpöjä.

Tämän koiraparan auttamiseksi ehdottaisin mielenosoitusta käräoikeuden eteen. Joku roti tälle eläinten oikeuksien polkemiselle tulee saada!

Vastaukset

Nää jutut on nähty
Vieras

#316 Re:

2010-10-28 17:49:31

#309: reetiu -

Tehotuotantolaitokset olisikin karsittava EU:n lainsäädännön tasalla, ei ole inhimillistä touhua, ei ole elämisen arvoista elämää tehotuotantoeläimillä.

 

Suunnan tulisi olla kohti eläimet huomioon ottavia olotiloja, jossa eläimet pääsevät myös liikkuumaan ja elämään. Luomutilat olisivat parhaita.

Mutta väestön määrä ja ruuan tarve on semmoinen, että pelkät luomutilat eivät riittäisi ruokkimaan ihmisiä, vievät liikaa tilaa.

Kyseessä on Iso ongelma johon ei löydy kunnon ratkaisua. Ihmismäärä lisääntyy jatkuvasti ja ihmislajin hallinnassa olevat muut eläinlajit kärsivät, olot ovat joillekin eläinläjeille kuin keskistysleiristä.

Kunnon ratkaisu lienee se väistämätön uuden jääkauden tulo maapallolle, jota tieteessä on uumoiltukin. Sen jälkeen kenties ihmislaji on poispyyhitty ja maapallo voi alkaa tervehtyä. Toki silloinkin tulee jokin laji doiminoivaksi, mutta se ei tule pystymään samaan kuin ihminen.

Dinosauruksetkin aikoinaan... niiden aikana maapallo sentään eli luonnonmukaisesti, eivät muistaakseni dinot perustaneet vankiloita ja keskitysleirejä muille eläimille.

Vieras
Vieras

#321 Re: Samaa mieltä!

2010-10-28 18:01:45

#309: reetiu -

Olen täysin samaa mieltä. Tämä koiralle tapahtunut tapaus on todella kamalaa ja vakavaa, mutta jos oikeasti rakastaa eläimiä, pitäisi käyttää energiaa myös tuotantoeläinten auttamiseen.

Kokeilkaa kasvissyöntiä!