http://www.adressit.com/perinteinenavioliitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#35

17.02.2012 00:18

On se hyvä kun ihmiset sekoittavat uskonnon ja valtion keskenään näinkin näppärästi. Veikkaampa että jos uskonnon ja valtion sekoittaminen olisi loistava idea niin meillä ei varmasti olisi ongelmia.
Jos tahtoo sekoittaa uskonnon ja valtion, niin varmasti olette huomanneet miten hyvin sharia laki noudattaa ihmisarvoja?
Vaikka kyseinen laki onkin islamin uskosta niin käypä vertaus tässä tilanteessa jossa yritetään sekoittaa maallista lakia ja uskonnollisia kirjoituksia.

Aikaisempaan kommenttiin ehkäisystä on pakko sanoa että myöskin ehkäisy on kielletty. "lisääntykää ja täyttäkää maa" sanotaan raamatussa. Joten ei kannata alkaa puhumaan myöskään raamatusta jos ei seiso muiden asioiden takana kuin niiden jotka sopivat itselleen parhaiten.

Kyseinen adressi syrjii eri seksuaalista suuntautumista edustavia ihmisiä. Ydin perheeseen kuuluu toki kaksi aikuista ihmistä jotka rakastavat toisiaan. Jos lisääntyminen tällaisissa tilanteissa on mahdotonta niin silloin adoptio on ainoa vaihtoehto.

Lainmukaan uusio hetero perheen toisella puolisolla on oikeus adoptoida lapsi jos pariskunta on naimisissa jolloinka lapsen turvallisuus on tulevaisuudessa taattu. Tällainen ei ole mahdollista homoseksuaalisessa parisuhteessa. Jos toisella henkilöllä on lapsi ja hän kuolee, niin vaikka toinen isä/äiti olisi ollut kokoelämänsä lapsen kehityksessä mukana, niin tämä joutuu luopumaan lapsesta ja lapsi menee lastenkotiin. Tässä on mielestäni erittäin suuri epäkohta.

Vastaukset


Vieras

#47 Re:

2012-02-17 21:25:33

#35: -

lapsi ei ole mikään ihmisoikeus ja lapsen ihmisoikeuksiin kuuluu, että pyritään siihen, että lapsella on aina isä ja äiti.




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…