http://www.adressit.com/perinteinenavioliitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#61 Re: Re:

19.02.2012 15:17

#57: - Re:

Adressi on ollut 5 päivää ja yli 600 nimeä.

Vastaukset


Vieras

#63 Re: Re: Re:

2012-02-19 16:32:37

#61: - Re: Re:

https://www.facebook.com/pages/Olen-varma-ett%C3%A4-t%C3%A4m%C3%A4-peruna-saa-enemm%C3%A4n-faneja-kuin-Johanna-Tukiainen/108711862490591

 

Facebookissa tämä ei tosiaan ole mikään vakava tempaus, mutta vahvana veikkauksena että vastaava "fani ero" tulee lain puolesta kun sitä vastaan.

 

(Seuraava ei perustu faktaan, vaan olettamukseen teksteistä joita tässä kommenteista luen.)

99% Adressin allekirjottaneista todennäköisesti on joko Homofoobikkoja tai fundamentalisteja omassa uskossaan. Näin ollen todellinen kansan ääni ei täällä ole edustettuna vaan pieni osa suomen kansalaisista. Adressi on ihan OK olla olemassa, mutta  Vähän paksua väittää että tämä on suomen kansalaisten mielipide kokonaisuutena 600 allekirjoituksen perusteella.

 

Suomi on vapaa maa joten jokainen tehköön omantuntonsa mukaan, mutta turhaa perustella tätä millään muulla kuin omalla mielipiteellä. Mielipide asiasta ja todelliset faktat ovat eriasia.  Raamatun tekstejä ei ole suomen laissa mainittu muuta kun uskon vapauden merkeissä.

Veikkaampa että jos tämän adressin allekirjoittajat olisivat suomen valtaväestön edustajia, niin suomessa olisi raamatunlaki, ja homoudesta yritettäisiin päästä eroon jollain ihmeparantumis konsteilla.

 

Israel valtiona on hyvä esimerkki siitä mitä tapahtu kun pistetään fundamentalistit samaan paikkaan keskenään. Toivottavasti suomesta ei ikinä tulisi tällaista valtiota jossa kiihkouskovaiset saavat päättää valtiontason asioista.

 

Tervetuloa todellisuuteen. Oppikaa hyväkysmään erilaisuutta siinä missä muutakin. "Tee niinkuin tahtoisit itsellesi tehtävän".




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…