Adressi Päivi Räsäsen erottamiseksi ministerinvirasta

Kommentoitu viesti

Nomolos

#1495 Re: Re: Re: Vakava huomautus ylläpidolle

22.02.2012 10:31

#1485: - Re: Re: Vakava huomautus ylläpidolle

Selitäs nyt minulle: "Onko ihmisen väittäminen henkisesti sairaaksi tämän seksuaalisen suuntautumisen vuoksi, tämän ihmisarvoa loukkaava teko?"

Tämän on Räsänen tehnyt esittämillään puheilla homoseksuaalisuudesta sairautena.

 

Räsäsen ehdotus, kuten sen itsekin myönsit, saattaisi poistaa  työpaikkoja anniskeluravintoloiden parista, eikä toteamuksesi siitä että sitten "täytyy vain löytää uusia töitä", varmastikaan paljoa lämmittäisi ainoatakaan irtisanottua.

Puheesi "kansantaloudellisesti kestävämmistä aloista" on kyllä surkuhupaisa väläytys.

Kyllähän jokaiselle työvoimatoimistoon menevälle ehdotellaan tulevaisuuden huippuammattia mummojen ja pappojen selkienpesijöinä, mutten usko, että se sopisi kaikille...

 

Vastaukset


Vieras

#1498 Re: Re: Re: Re: Vakava huomautus ylläpidolle

2012-02-22 10:39:06

#1495: Nomolos - Re: Re: Re: Vakava huomautus ylläpidolle

Mitä ihmettä Päivin mielipiteet homoseksuaalisuudesta (joista muuten monet suomalaiset ovat samaa mieltä) tähänkin keskusteluun kuuluu?

Nyt keskustellaan ravintoloiden aukioloajoista, eikä Päivin henkilöstä.

Yrität kerätä säälipisteitä ja kiihottaa samalla yleisöä mukaan tähän adressipelleilyyn ja hypetykseen.

Se on vain kylmä fakta, että jos kansa ei käytä rahojaan juottoloissa istumiseen, niin ne samat rahat siirtyvät johonkin kansantaloudellisesti fiksumpaan käyttöön, joltka eivät aiheuta alkoholin mukanaan tuomia kansanterveydellisiä haittoja. Esimerkiksi parempaan pukeutumiseen, matkusteluun, asumisen tai vaikka ruokaravintoloihin.

Olet selvästikin pelkkä kiukkuinen ravintoloitsija, joka yrittää puolustaa alkoholistien selkänahasta repimiään voittoja, etkä yhtään sen enempää.