Adressi Päivi Räsäsen erottamiseksi ministerinvirasta

Kommentoitu viesti


Vieras

#1498 Re: Re: Re: Re: Vakava huomautus ylläpidolle

22.02.2012 10:39

#1495: Nomolos - Re: Re: Re: Vakava huomautus ylläpidolle

Mitä ihmettä Päivin mielipiteet homoseksuaalisuudesta (joista muuten monet suomalaiset ovat samaa mieltä) tähänkin keskusteluun kuuluu?

Nyt keskustellaan ravintoloiden aukioloajoista, eikä Päivin henkilöstä.

Yrität kerätä säälipisteitä ja kiihottaa samalla yleisöä mukaan tähän adressipelleilyyn ja hypetykseen.

Se on vain kylmä fakta, että jos kansa ei käytä rahojaan juottoloissa istumiseen, niin ne samat rahat siirtyvät johonkin kansantaloudellisesti fiksumpaan käyttöön, joltka eivät aiheuta alkoholin mukanaan tuomia kansanterveydellisiä haittoja. Esimerkiksi parempaan pukeutumiseen, matkusteluun, asumisen tai vaikka ruokaravintoloihin.

Olet selvästikin pelkkä kiukkuinen ravintoloitsija, joka yrittää puolustaa alkoholistien selkänahasta repimiään voittoja, etkä yhtään sen enempää.

 

Vastaukset

Nomolos

#1514 Re: Re: Re: Re: Re: Vakava huomautus ylläpidolle

2012-02-22 10:54:29

#1498: - Re: Re: Re: Re: Vakava huomautus ylläpidolle

Ne mielipiteet liittyvät tähänkin olennaisesti siten, että kun ne muistaa, voi huoletta tässäkin asiassa sanoa, ettei ole arvon ministeriltä ensimmäinen kerta, kun hän olisi tekemässä sellaisten ihmisten elämistä vaikeampia, joista hän ei hirveämmin välitä.

Yhteiskunnallinen hyöty, on lähinnä vain eltaantunutta kermaa kakun päällä siinä pelissä.

Joo, keskustellaan vain aukioloajoista, mutta muistutan, että viittaukset TV:n homoiltaan jossa Räsänen mielipiteitään laukoi, ei ole henkilöön puuttumista, vaan hänen sanoihinsa, joten turhasta asiasta syytit.

En kerää mitään "säälipisteitä", vaan kirjoitan tämän adressin kommentointiosiossa, koska se minua sattuu huvittamaan.

Agendani on, kyseenalaistaa usealla tasolla Suomalaista epäonnistunutta ja haittoja aiheuttavaa päihdepolitiikkaa, josta tämä alkoholiin liittyvä baariaukioloaika-asia, on vain yksi pieni osa.

 

Kylmästä faktasta sanon sinulle sen, että jos ei baareja ole, niin sitten (ainakin päihdeongelmaisten) raha menee Vironlautalle tai ALKO:on.

(Menneisyys osoittaa, että kiristyvä alkoholilainsäädäntö lisää kirkkaiden viinojen juontia, joten se todennäköisesti pahentaisi vain maame alkoholiongelmaa, joka aiheutettiin edellisellä kieltolailla, jonka jälkeen vasta 90-luvulla miedon oluen myynti ohitti jälleen kirkkaan viinan myynnin.)

Voi se toki se raha mennä vaikka veliVenäläiselle, jos hieman lisää kiristetään, kuten tupakkalain kanssa tehtiin ja seurauksena on ollut lisääntyvää savukkeiden salakuljetusta, kuten tässä lainauksessa muutaman päivän takaa: "

Tulli: "Poikkeuksellinen tapaus

Jättimäärä savukkeita salakuljetettu Venäjältä"

Linkki: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012021715206335_uu.shtml

 

Nuo hupaisat väittämäsi minusta kirjoitelmasi lopussa, olivat muuten täysin väärin.

Kirjoittelen edelleenkin tässä aiheessa, koska se kiinnostaa minua, eikä työpaikkani ole lähelläkään palvelualoja.