Adressi Päivi Räsäsen erottamiseksi ministerinvirasta

Kommentoitu viesti


Vieras

#1507 Re: Re: Re: Re: Poliisien resurssien vähentäminen?!?

22.02.2012 10:48

#1500: Nomolos - Re: Re: Re: Poliisien resurssien vähentäminen?!?

Ja sinä perustat argumetaatiosi tässä keskustelussa "ad hominem" virheeseen ("hyökkäykseen henkilöä kohtaan"), jossa siirrät keskustelun Päivi Räsäsen henkilöön ja taustaan, itse asiasta. Tarkoitus oli siis keskustella ravintoloiden aukioloaikojen lyhentämisestä, riippumatta siitä, kuka sen esittää, jooko?

Mikään tutkimus ei myöskään todista sitä, että ravintoloiden varhaisempi sulkemisaika lisäisi päihdekentä alkoholista aiheutuvia haittoja valtiontaloudelle. Lukuista tutkimukset osoittavat sen sijaan kiistattomasti sen, että ravintoloiden aukioloaikojen varhentaminen vähentää alkoholin kokonaiskulutusta, mikä korreloi suoraan alkoholin yhteiskunnalle aiheuttamiin haittavaikutuksiin. Helsingin Poliisijohto on samaa mieltä Räsäsen kanssa, onko sinulla asiasta parempaa tietoa? Faktaa pöytään!

Vastaukset

Nomolos

#1519 Re: Re: Re: Re: Re: Poliisien resurssien vähentäminen?!?

2012-02-22 11:03:24

#1507: - Re: Re: Re: Re: Poliisien resurssien vähentäminen?!?

Miellän argumentum ad hominemin kahden keskustelijan väliseksi argumentoinnin virheeksi, jossa toinen kirjoittaja hyökkää asian sijasta toista kirjoittajaa ja tämän persoonaa vastaan, ei jotain kolmatta osapuolta, joka ei ole edes keskustelussa mukana.

Räsänen esitti tämän aukioloaikojen lyhennöksen, joten hän liittyy asiaan sen alkuperäisenä esittäjänä.

Näinollen, häntä on hyvin vaikea sulkea pois aiheesta koska on sen alulle panija.

Katsos, ilman häntä ja kannanottoansa, mistä tässä puhutaan (tai pyritään puhumaan), ei tätä keskustelua käytäisi.

Lue tämä:

"Aukioloaikojen vapauttaminen Briteissä vähensi väkivaltarikoksia huomattavasti

08.02.2006 18:06

Britanniassa 24.11.2005 voimaan astunut laki baarien aukioloaikojen vapauttamisesta on vähentänyt väkivaltarikoksia 11 prosenttia. Maan sisäministeriön mukaan vakavat väkivaltarikokset, mukaan lukien puukotukset, ovat vähentyneet jopa 21 prosenttia."

Linkki: http://www.viisitahtea.fi/politiikka/85/915.html

Selitä, miten tämä kehitys oli mahdollista, sillä tämähän on tasan tarkkaan päinvastoin, mitä äärikonservatiiviset tahot maassamme koskaan voisivat uskoa todeksi.