Ilotulitteet pois vapaakaupasta

Kommentoitu viesti

Teemu Pee
Vieras

#81 haha

09.11.2010 00:05

Ei helvetin kukkahattutäti mummot ja puunhalaajat, ottakaa kaikki kisumirrit ja hauvelit turvaa vaikka kellarii ja evakoitukaa sinne neljäks päiväks jos se tulittelu on niin kauhea asia. Ketä ensinnäki kiinnostaa mennä kattoo jotai kaupungin ilotulituksia, missä populaa on paikalla enemmänku virossa asukkaita.
Toiseksi ei se ilotulitteiden katsominen ja paikallaa stogeeminen ole se hauska juttu, vaan se että saa itse ampua niitä, päättää mitä ampuu ja millon. Ei voi muuta sanoa ku aiheenalottaja vois vaikka lopettaa tän internetin saastuttamisen näil aiheilla, ku internet saastuu, niin saaste leviää koko planeetalle.

Saatte katella te reilut 1000 pässinpäätä tätä pauketta vielä kymmenisen vuotta, tehkää sitten adressi, jos nyt olette hengissä enään, kun veikkaan että nää kuolemaatekevät vanhukset tekee näitä adresseja että saisi jonkun sortin kunniamaininnan sitten kun on kuollut. "TÄMÄ HENKILÖ PELASTI MAAILMAN, ELÄKÖÖN!!!"

Vittuun koko sakki.

Vastaukset


Vieras

#102

2011-12-28 18:43:50

#81: Teemu Pee - haha

Vittu mene sinä leikkimään raketeillasi sinne kellariin jos noin lapsettaa vielä!! Kaikilla ei ole kellareita joilla on lemmikeitä ja miksi niiden pitäisi kärsiä toisten tyhmyyden tähden mene vaikka hiekkalaatikolle.

Niki

#120 Re: haha

2011-12-31 23:50:56

#81: Teemu Pee - haha

En olisi kieltämässä raketteja. Näyttäviä sellaisia on oikeenkin mukava katsella ja ihastella. Ja sellaisia, joita ampuvat ne ihmiset, jotka tietävät mitä tekevät. Sitten maailmassa valitettavasti on tällaisia Teemu Peen kaltaisia itsekeskeisiä ääliöitä, jotka eivät välitä muista kuin itsestään, ja siitä että saavat paukutella rakettejaan juuri silloin ja siellä missä lystäävät. Olemme koirieni kanssa ikävä kyllä törmänneet liiankin liki kyseistä ihmistyyppiä. Omaksi onnekseni koirani eivät ole kokemuksista traumatisoituneet, kuten monet muut koirat valitettavasti ovat. Mutta siinä vaiheessa kun sinä siellä täällä pommittelija, ohjeista ja säännöistä piittaamaton itsekäs älykääpiö toheloidessasi poltat kätesi tai menetät näkösi, niin me täällä nauramme perään p***aiset naurut. What goes around, comes around.